CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



BIG 8 essential amino 500 g

1x
B
S
R
E
Q
V
 
Kód zboží:68041011
Výrobce:LSP nutrition - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:1 059 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  

doprava zdarma po ČR



Doporučujeme alternativy:


BIG 8 essential amino 100 kapslí
BIG 8 essential amino 250 g
BIG 8 essential amino 300 kapslí




klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

BIG 8 essential amino 500 g

Jedinečný přípravek, který nemá na českém trhu obdoby. Nejen pro všechny sportovce, kteří intenzivně trénují a chtějí si udržet svalovou hmotu a zároveň chránit jí před katabolismem - jejím úbytkem, ale i pro osoby s nedostatečným příjmem potravy.

Vyvážená kombinace všech esenciálních aminokyselin podporuje udržení a růst svalové hmoty, zvyšuje sílu a dramaticky zrychluje regeneraci.

- bez konzervantů
- bez sladidel
- bez příchutě
- 100% přírodní složky
- vynikající biodostupnost

Z dlouhodobého hlediska je výhodné užívat, co nejširší spektrum aminokyselin - Rubnerův zákon limitní aminokyseliny totiž říká, že využití aminokyselin z přijatých bílkovin závisí na obsahu nejméně zastoupené esenciální aminokyseliny. To znamená, že do vlastních tělesných proteinů se jich zabuduje jen tolik, kolik odpovídá množství nejméně zastoupené esenciální aminokyseliny.

Samotné BCAA mají vlastnosti související s aktivací mTOR signální dráhy, suplementace komplexních EAA pak pomáhá s jejím udržením = EAA představují velmi efektivní způsob, jak zefektivnit regeneraci, obnovit svalovou hmoty a podpořit silový i vytrvalostní výkon.

Při sportu vzrůstá potřeba těla regenerovat = opravovat svalovou tkáň poškozenou intenzivní fyzickou zátěží. Dostatečný příjem kvalitních aminokyselin je tedy velmi vhodný. Pravidelné užívání EAA zvedne úroveň tréninku a tréninkových výsledků na optimální hladinu.
Složení:
L-Valin, L-Lucin, L-Isoleucin, L-Lysin, L-Phenylalanin, L-Threonin, L-Methionin, L-Tryptophan.
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota1700 kJ
Sacharidy - uhlohydráty0 g
Tuky0 g
Bílkoviny - proteiny100 g
Aminokyseliny ve 100 g výrobku:
L-Fenylalanin12900 mg
L-Isoleucin14800 mg
L-Leucin19600 mg
L-Lysin14300 mg
L-Methionin7000 mg
L-Threonin11100 mg
L-Tryptofan3700 mg
L-Valin16600 mg
Dávkování:
Rozmíchejte 1-2x denně 1 čajovou lžičku (5g) ve vodě nebo ovocné šťávě, či jiném oblíbeném nápoji. Možno rozděleně vždy před a po tréninku nebo fyzickém výkonu. Doplněk stravy. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Skladujte v suchu při teplotě do 25°C. Chraňte před přímým slunečním zářením. Není určeno pro děti, těhotné a kojící matky. Ukládejte mimo dosah dětí. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním.

Měrná cena: 212 Kč vč. DPH / 100g
Hodnocení zákazníků:
Igor Ziman
10.11.2021 20:28:36



Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna