CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Ormus Super Greens BIO 450g

0x
I
Z
R
 
Kód zboží:78131921
Výrobce:Sunwarrior - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:1 554 Kč vč. DPH
 
natural




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Ormus Super Greens BIO 450g

ORMUS SUPER GREENS NATURAL BIO
- Zelené superpotraviny s probiotiky
- Směs prášků z listů a sušených šťáv
- Alfalfa,mladý ječmen,pšenice a oves
- Moringa a zázvor
- BIO kvalita

Rostliny, z nichž je složen Ormus Greens, jsou ekologicky pěstovány na bývalém mořském dně v sopečné oblasti Utahu civilizací. Tato půda je nabitá platinou, zlatem, stříbrem a stopovými ORMUS minerály, které dodávají rostoucí zeleni magnetické vlastnosti.

Sunwarrior Ormus Greens je zpracován patentovaným procesem sušením za studena, při kterém jsou chráněny a zachovány bioaktivní látky a fytoživiny. Ty jsou velice citlivé na teplo a mohly by být vyšší teplotou zničeny. Tímto způsobem je vyroben mimořádný zelený nápoj, jenž je živý a snadno vstřebatelný. Navíc je balen ve speciálních obalech, které zaručují 100% svěžest a kvalitu.
Složení:
Prášková směs z listů (prášek z listů vojtěšky bio, prášek z mladého ječmene bio, prášek z mladé pšenice bio, prášek z listů moringy olejodárné bio, prášek z mladého ovsa bio), směs z vysušené šťávy z natí (vysušená šťáva z listů vojtěšky bio, vysušená šťáva z mladého ječmene bio, vysušená šťáva z mladé pšenice bio, vysušená šťáva z mladého ovsa), kořen zázvoru, probiotická směs (Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus casei, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium lactis, Lactobacillus salivarius, Bifidobacterium bifidum).

Doplněk stravy.
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota1421 kJ
Sacharidy - uhlohydráty60 g
Sůl0.1 g
Tuky0 g
Vláknina40 g
Z toho cukry20 g
Z toho nasycené mastné kyseliny0 g
Bílkoviny - proteiny0 g
Energetická hodnota340 kCal
Vitamíny a minerály ve 100 g výrobku:
Draslík3200 mg
Vitamín C140 mg
Vápník1400 mg
Železo20 mg
Dávkování:
Smíchejte 5 g (cca 1 odměrku) s vodou (min. 250 ml), čerstvým džusem nebo přidejte do koktejlu. Balení obsahuje 90 dávek. Upozornění: Ukládejte mimo dosah dětí. Skladujte na chladném, temném a suchém místě. Nepřekračujte doporučenou denní dávku.Není náhradou pestré stravy. Není určeno dětem do tří let, těhotným a kojícím ženám.

Měrná cena: 311 Kč vč. DPH / 100g

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Camu Camu Powder BIO 100g

Pure Cacao Bio Kakao z Peru 1000g

Himalájská sůl hrubá 1kg sáček

Druidess BIO 200g




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna