CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



L-Citrulin 100 kapslí

0x
 
Kód zboží:44091011
Výrobce:Golden Nature - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:329 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:


L-Citrulin 300 kapslí




klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

L-Citrulin 100 kapslí

Golden Nature L-Citrulin 100 cps.
VYSOKÝ OBSAH L-CITRULINU MALÁTU V JEDNÉ KAPSLI 700 MG

L-Citrulin je neesenciální aminokyselina. To znamená, že si ji tělo dokáže vyprodukovat samo. Nicméně v některých případech není na škodu ji suplementovat, protože její vyšší úroveň podporuje výkon a zdraví. Citrulin byl před více než sto lety objevena v melounu, který je jedním z mála potravinových zdrojů, kde se vyskytuje. Jeho název byl proto odvozen od latinského slova citrullus, což je v překladu vodní meloun.

Citrulin je nezbytnou součástí tzv. močovinového cyklu (společně s argininem a ornitinem). Hlavním úkolem tohoto procesu je odstraňovat přebytečný dusík pomocí močoviny, kdy se z těla dostane toxický amoniak, který vzniká běžně v lidském těle jako odpadní látka při rozkladu právě dusíkatých látek. Amoniak neboli čpavek je pro buňky jedovatý a jeho zvýšená hladina může mít negativní dopad na funkce organismu.



Citrulin má v těle mnoho důležitých funkcí, avšak není využíván k tvorbě bílkovin napřímo, jako je tomu u většiny jiných aminokyselin. Zvyšuje hladinu oxidu dusnatého (NO), což hraje významnou roli při vasodilataci (rozšiřování cév). To zajišťuje lepší průtok krve v cévách a kyslík je tak po těle lépe distribuován a díky tomu dochází mimo jiné také ke snížení krevního tlaku. Dále přispívá ke zvýšení energie, lepšímu výkonu a oddálení únavy, minimalizuje riziko přetrénování, podporuje syntézu bílkovin a kreatinu a má rovněž vliv na produkci testosteronu.

Jeho užívání vede k vyššímu množství argininu v plazmě než při užívání argininu samotného. Je ovšem možné ho s argininem kombinovat, pro ještě lepší výsledky.
Složení:
Složení v jedné kapsli:

L-Citruline Malate 2:1 - 700 mg,
Transparentní rostlinná (HPMC) tobolka (vhodná pro vegany)
Obsah ostatních účinných látek v 1 kapsli:
L-citruline malate700 mg
Dávkování:
Užívejte 2-4 kapsle denně, zapít dostatečným množstvím tekutiny. Upozornění: Doplněk stravy s obsahem citrulinu. Doplněk stravy neslouží jako náhrada pestré a vyvážené stravy. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Chraňte před vlhkem a přímým slunečním svitem. Nepřekračujte doporučené denní dávkování 4 kapsle. Není vhodné kombinovat s alkoholem. Minimální trvanlivost do data uvedeném na obalu. Vyrobeno v ČR.

Měrná cena: 3 Kč vč. DPH / 1cps



Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna