CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Creatine capsules 200 kapslí

0x
B
S
F
E
V
X
C
 
Kód zboží:91082005
Výrobce:Best Body nutrition - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:539 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Creatine capsules 200 kapslí

3,5 g vysoce kvalitního kreatin monohydrátu na porci
200 kapslí na plechovku
snadné dávkování
kreatin zvyšuje fyzickou výkonnost při vysokorychlostním tréninku v kontextu krátkodobé intenzivní fyzické aktivity*
Obsah: 178 g (200 tobolek po 890 mg)

Kreatinové kapsle Best Body Nutrition s 3,5 g kreatin monohydrátu na porci jsou vhodné zejména pro lidi, kteří hledají alternativu ke kreatinovému koktejlu.
Konzumace kreatinu vede ke zvýšení tělesné výkonnosti během krátkých, intenzivních, opakovaných tréninkových jednotek, jako je rychlostní silový trénink. Proto je konzumace kreatinu ve výkonnostním sportu velmi běžná. Kreatin se skládá ze tří aminokyselin v našich játrech. Tělo není schopno vytvořit methionin, což je jedna z těchto aminokyselin. Tato aminokyselina musí být dodávána výživou. Kromě vlastní produkce kreatinu kreatinu získává část z potravy, zejména z červeného masa. Po konzumaci se asi dva ze tří kreatinu přemění na kreatinfosfát (CP) a uloží se ve svalech. CP zvyšuje obsah adenosintrifosfátu (ATP), který je palivem pro naše svaly. ATP se používá k pohybu. Čím vyšší je hladina ATP, tím déle lze výkon udržet. ATP se musí během fáze zotavení v interakci s CP zotavit během krátké doby.
Kreatin se velmi rychle ukládá ve svalových buňkách, ale také se rychle uvolňuje. Denní příjem 3 g kreatinu vede k vyváženému obsahu ve svalech. Všeobecný názor, jak užívat kreatin, je kurativní, tedy pravidelný příjem 4-6 týdnů poté s pauzou 6 týdnů. Dále je důležité při zvýšeném příjmu kreatinu zvýšit spotřebu tekutin. Dále je důležité při zvýšeném příjmu kreatinu hodně pít.
Složení:
Kreatin monohydrát, želatina (kapsle), protispékavá látka (hořečnaté soli mastných kyselin).
Zdroj: Bovine.

Ostatní látky na porci (4 kapsle)
Kreatin monohydrát 3520 mg
- z toho kreatin 3098 mg
Obsah ostatních účinných látek v 1 kapsli:
Creatine Monohydrate0.88 g
Dávkování:
Best Body Nutrition doporučuje užívat 4 kreatinové kapsle denně, což odpovídá 3,5 g kreatinu. Jedna plechovka Best Body Nutrition Creatine Capsules obsahuje 200 kapslí. * Pozitivní účinky kreatinu se dostaví při denním příjmu 3 g. Důležité upozornění: Nepřekračujte doporučenou denní dávku! Žádná náhrada za vyváženou a pestrou výživu a zdravý životní styl. Neskladovat v dosahu dětí. Nedoporučuje se pro děti a dospívající. Kreatin by měli konzumovat pouze dospělí, kteří pravidelně provozují fyzické aktivity. Suplementace nenahrazuje trénink. Pro efektivní využití vlastností kreatinu je nutný vysoce intenzivní trénink. Kreatin by měli konzumovat pouze dospělí, kteří pravidelně provozují fyzické aktivity. Po otevření spotřebujte do 3 měsíců. Výrobek uchovávejte uzavřený na suchém místě, chráněn před světlem a při pokojové teplotě do 25 °C. Nejlepší výživa Kreatin kapsle, doplněk výživy s kreatinem.

Měrná cena: 3 Kč vč. DPH / 1cps

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Creatine Maxx 1000 240 tablet

100% Creatine tabs 4500 mg 240 vege tablet

Creatine Pepform peptide 500 mg 90 kapslí

Creatine monohydrate 500 kapslí 800 mg




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna