CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Forte 60 kapslí

0x
B
S
Z
R
 
Kód zboží:47091108
Výrobce:Bioalis
Dostupnost:skladem
 
Cena:475 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Forte 60 kapslí

Kozí kolostrum Forte Bioalis
Bioalis Forte obsahuje 100% kozí kolostrum, přírodní 80% betaglukan, vitamin C, který přispívá k normální funkci imunitního systému, normální činnosti nervové soustavy a k ochraně buněk před oxidativním stresem, a vitamin D, který přispívá k normálnímu stavu kostí a zubů, k normální činnosti svalů, k normálnímu vstřebávání vápníku a fosforu a podílí se na procesu dělení buněk.

Bioalis kozí kolostrum je mateřské mlezivo, které koza předá mláděti těsně po narození. Protože patříme mezi savce, nabízí se nám možnost využít tento doplněk stravy a poskytnout tak našemu imunitnímu systému maximální možnou péči. Mateřské mlezivo totiž vždy obsahuje to nejcennější, co matka dítěti po porodu dokáže předat. Dle zákonů přírody v něm přirozeně nacházíme vysokou koncentraci ochranných látek.

Tento komplexní doplněk stravy je vhodný pro celou rodinu, a to zejména v okamžiku potřeby posílení imunity. Doporučuje se užívat také během regenerace po náročném fyzickém výkonu nebo při rekonvalescenci.

Bioalis pečuje o kvalitu:

Zvířata, od kterých pochází kozí kolostrum Bioalis, jsou chována v ekologicky šetrných podmínkách. Absence umělých hnojiv, pesticidů a hormonů je tak samozřejmostí. Mlezivo je odebíráno teprve poté, co matka předá nezbytnou dávku mláděti, nejpozději však do 12 hodin od porodu – jedině tak je zaručen vysoký obsah aktivních látek. Zpracování kolostra probíhá nejšetrnější metodou (sušením mrazem).
Složení:
Složení (1 kapsle):

160 mg, 100% kozí kolostrum, Colostrum, Kolostrum: EU nepovoluje žádné zdravotní tvrzení
100 mg, Kvasničný beta-glukan
20 mg, Vitamin C, Kyselina askorbová, C6H8O6: přispívá k udržení normální funkce imunitního systému během intenzivního fyzického výkonu a po něm, přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci krevních cév, přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci kostí, přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci chrupavek, přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci dásní, přispívá k normální tvorbě kolagenu, pro normální funkci kůže, přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci zubů, přispívá k normálnímu energetickému metabolismu, přispívá k normální činnosti nervové soustavy, přispívá k normální psychické činnosti, přispívá k normální funkci imunitního systému, přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem, přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání, přispívá k regeneraci redukované formy vitaminu E, zvyšuje vstřebávání železa
6,25 μg, Vitamin D, cholekalciferol: Kalciferol: pokud dávka obsahuje alespoň 0,75 μg vitaminu D, tak lze tvrdit: přispívá k normální funkci imunitního systému, přispívá k normálnímu vstřebávání/využití vápníku a fosforu, přispívá k normální hladině vápníku v krvi, přispívá k udržení normálního stavu kostí, přispívá k udržení normální činnosti svalů, přispívá k udržení normálního stavu zubů, podílí se na procesu dělení buněk
Plnidlo: celulosa
Hydroxypropylmethylcelulózová kapsle velikosti 1, čistě rostlinný obal
Dávkování:
Dospělí 4 kapsle denně. Děti od 3 let 2 kapsle denně. Kapsle užívejte ráno nebo během dne spolu s jídlem. Zapíjejte vlažným nápojem. Horká tekutina ničí aktivní látky. Pro lepší poživatelnost lze kapsle vysypat. Upozornění: Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není náhradou pestré stravy. Ukládejte mimo dosah dětí. Není určeno pro osoby alergické na kozí kolostrum, s autoimunitním onemocněním a po transplantaci vnitřních orgánů. Pokud jste těhotná, nebo kojíte, poraďte se před užíváním přípravku se svým lékařem. Uchovávejte v dobře uzavřeném obalu a chraňte před přímým slunečním zářením. Po otevření skladujte v chladničce.

Měrná cena: 8 Kč vč. DPH / 1cps

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Colostrum 100 kapslí

Pharma beef colostrum 100 g strawberry

Serrapeptase 260.000 IU 90 kapslí

GH Stim amino complex 90 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna