CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Tri-creatine malate 500 g

0x
B
R
S
E
Q
C
V
X
 
Kód zboží:45085012
Výrobce:Ostrovit - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:525 Kč vč. DPH
 
citron
pomeranč




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Tri-creatine malate 500 g

OstroVit Tri-Creatine Malate je nejkvalitnější doplněk stravy, který je zdrojem kreatin malátu. Jde o kombinaci kreatinu a jablečné kyseliny v poměru 1:3. Doplněk neobsahuje nadměrné plniva, plniva a další přísady. Mikronizace produktu je na nejvyšší úrovni. Ideální biologická dostupnost produktu byla diktována vysokými požadavky spotřebitelů.

500 g kreatin malátu v balení
125 porcí produktu
1 porce = 4 g
Bez přebytečných aromat a konzervačních látek
Kreatin malát - Tri kreatin malát
Kreatin malát opakovaně zvyšuje anabolické, ergogenní a antikatabolické působení kreatinu. Kreatin je organická sloučenina tvořená proteinovými fragmenty, která se vyskytuje ve svalové tkáni. Hlavním úkolem kreatinu je akumulovat energii ve svalech, což zvyšuje množství energie využitelné při tréninku. Zvýšený obsah energie ve svalech vede ke zvýšení síly a vytrvalosti těla a tím k pravidelnému zvyšování efektivity tréninku. Navíc urychluje růst čisté tělesné hmoty, zvyšuje svalovou sílu a zvyšuje výkonnost organismu. Navíc zvýšený obsah kreatinu přispívá k rychlejší regeneraci svalů mezi tréninkovými sériemi, čímž se oddaluje efekt fyzické i psychické únavy organismu.

Kreatin malát je jednou z nejrozpustnějších forem kreatinu, velmi dobře se vstřebává v těle a účinně se přeměňuje na fosfokreatin. Vyznačuje se vysokou stabilitou díky větší odolnosti vůči žaludečním enzymům.

Nejlepší účinky přináší dlouhodobá suplementace spojená se správnou, vyváženou stravou, správným tréninkem a odpočinkem.

Vlastnosti:
Působí anabolicky - podporuje výstavbu čisté svalové hmoty
Zvyšuje sílu a výkonnost těla
Podporuje proces snižování tělesného tuku
Zvyšuje efektivitu tréninků
Urychluje regeneraci svalů po tréninku
Oddaluje účinek tělesné únavy
Dobře vstřebatelná forma kreatinu.
Laboratorně ověřená kvalita
V zájmu zdraví našich zákazníků jsou námi vyráběné produkty pravidelně testovány v nezávislé akreditované laboratoři, abychom zajistili a udrželi nejvyšší kvalitu.
Složení:
Aktivní složky Na porci
Kreatin malát 3846 mg
- včetně kreatinu 2846 mg
Nutriční informace v jedné dávce:
Kreatin1853 mg
Kreatin malát 2500 mg
Dávkování:
Přidejte 4 g (1 odměrka) do 100 - 150 ml vody nebo šťávy. Ve dnech cvičení užijte jednu porci denně – buď po probuzení, nebo po tréninku. V netréninkové dny konzumujte jednu porci denně po probuzení. Nepřekračujte doporučenou denní dávku ke konzumaci. Doplněk stravy nelze užívat jako náhradu (náhradu) pestré stravy. Doporučuje se vyvážená strava a zdravý životní styl. Nejezte, pokud jste alergičtí na některou ze složek produktu. Přípravek by neměly používat děti, těhotné ženy a kojící matky. Uchovávejte mimo dosah malých dětí.

Měrná cena: 105 Kč vč. DPH / 100g

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Hyper Fusion 240 kapslí

Tri-creatine malate 300 g

Creatine HCL - 240 kapslí

KTP creatine 400 tablet




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna