CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Gymnéma lesní AF tinktura 50 ml Gymnema sylvestre

0x
I
Z
D
 
Kód zboží:82198049
Výrobce:Salvia paradise - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:180 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Gymnéma lesní AF tinktura 50 ml Gymnema sylvestre

Gymnéma lesní (Gymnema sylvestre) je tropická liána dorůstající délky až 8 m. Divoce roste v oblastech jižní a centrální Indie. Patří mezi tradiční ájurvédské byliny již více než 2 000 let. Z Indie pochází také další označení byliny gur – mar neboli zabíječ cukru.

Sběrnou částí gymnémy jsou jednoduché listy eliptického nebo oválného tvaru. Nejvýznamnějšími obsahovými látkami gymnémy jsou gymnemové kyseliny, gymnesaponiny a gurmarin (peptid).

Gymnéma lesní přispívá k udržení normální hladiny cukru v krvi. Ovlivňuje chuť k jídlu a zároveň podporuje metabolismus glukózy a tuků. Díky těmto vlastnostem je doporučována i pro kontrolu tělesné hmotnosti.

Označení AF znamená Alcohol Free – přípravek s 0% obsahem alkoholu. Při výrobě byla použita unikátní technologie a několikanásobná extrakce. AF tinktury si zachovávají maximum účinných látek, chuť a vůni použité byliny.
Složení:
Rostlinný glycerol, voda, Gymnema sylvestre.

Tinktura neobsahuje žádný alkohol, barviva ani sladidla.
Dávkování:
Po protřepání dospělí 20 kapek 3× denně. Doporučujeme vložit do úst a nechat vstřebat přes sliznice. Je možno zapít malým množstvím vody. Doporučená denní dávka obsahuje výtažek odpovídající 1 566 mg čerstvé rostlinné hmoty.

Měrná cena: 180 Kč vč. DPH / 100ml

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Kakaové boby AF tinktura 50ml Theobroma cacao

Dračí krev kapky 50ml Sangre de Drago Croton lechleri

Marco ambrosia peruviana AF tinktura 50ml

Máta marocká bylinný koncentrát 250 ml Mentha spicata




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna