CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Artrox instant 500 g

0x
G
I
Z
K
 
Kód zboží:33070011
Výrobce:Maxxwin - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:292 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:


Artrox 120 kapslí




klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

A.T.R. powder artromax 500 g malina

A.T.R. POWDER obsahuje moderní kombinaci látek. Obsahuje Glukosamin sulfát, který je tělu vlastní a vzniká z glukózy, Žraločí chrupavka s obsahem Chondroitin sulfátu, ten je jednou z hlavních složek kloubních chrupavek, kde váže vodu a propůjčuje pružnost, Hydrolyzovaný kolagen-je jednou ze základních stavebních součástí kloubní chrupavky, Vitamin C - přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci kostí a chrupavek.

A.T.R. POWDER je vhodný především pro osoby nadměrně zatěžující kloubní aparát.

Složení:
Hydrolyzovaný kolagen, maltodextrin, glukosamin sulfát 2KCl, MSM – methylsulfonylmethan, žraločí chrupavka prášek, sacharóza, dextróza, malinové aroma, náhradní sladidla: sacharinsodný E954 a acesulfam K E950, askorbová kyselina, fosforečnan vápenatý, prášek červené řepy

Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota1470 kJ
Sacharidy - uhlohydráty57 g
Tuky0 g
Bílkoviny - proteiny29 g
Energetická hodnota344 kCal
Vitamíny a minerály ve 100 g výrobku:
Vitamín C500 mg
Obsah ostatních účinných látek ve 100 g výrobku:
Glukosamin sulfát7500 mg
Hydrolyzovaný kolagen30000 mg
MSM – methylsulfonylmethan10000 mg
Žraločí Chrupavka500 mg
Dávkování:
Základní denní dávku 20g ( 1 odměrka) rozmíchejte ve 250ml vody nebo oblíbeného nápoje. Podle fyzické námaze, při potížích 2 dávky denně. Doplněk stravy se sladidly. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Skladujte v suchu při teplotě do 25°C. Chraňte před přímým slunečním zářením. Není určeno pro děti, těhotné a kojící matky. Ukládejte mimo dosah dětí. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Minimální trvanlivost uvedena na obalu.

Měrná cena: 58 Kč vč. DPH / 100g



Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna