CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Flex regen 400 g

0x
R
Z
G
I
 
Kód zboží:45073015
Výrobce:Ostrovit - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:429 Kč vč. DPH
 
broskev hruška
jahoda kiwi




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Flex regen 400 g

OstroVit Flex Regen je komplexní doplněk stravy, který je zdrojem cenných látek - přípravek obsahuje mimo jiné kolagen, glukosamin, vápník nebo vitamín C. Jde o produkt s unikátní, broskvovo-hruškovou příchutí, dostupný v práškové formě, který byl vytvořen pro lidi, kteří chtějí doplnit svou každodenní stravu o hodnotné ingredience.
Zdroj mnoha cenných sloučenin - přípravek obsahuje mimo jiné kolagen, organickou síru, vitamín C, hořčík, vápník nebo glukosamin.
Lahodná chuť - Doplněk stravy s broskvovo-hruškovou příchutí potěší chuťové buňky.
1 porce = 3 odměrky.
Výkon - balení produktu obsahuje 20 porcí doplňku stravy.
Pohodlná forma - přípravek dostupný ve formě prášku umožňuje bezproblémové zásobování doplňkem stravy a je skvělý pro lidi, kteří mají potíže s polykáním tablet.
OstroVit Flex Regen - komplexní zdroj cenných ingrediencí
Kolagen je jednou z hlavních stavebních bílkovin těla, přírodní polymer a důležitá součást mezibuněčné hmoty živočišných organismů. Hovězí kolagen použitý v přípravku OstroVit se vyznačuje velmi dobrou biologickou dostupností, díky čemuž se snadno vstřebává v lidském trávicím systému.

MSM neboli methylsulfonylmethan je organická sloučenina síry bez zápachu, která se dobře rozpouští ve vodě. Přestože organická síra je součástí mnoha různých potravin, do lidského těla se jí dostává jen malé množství, což je dáno tím, že MSM je velmi choulostivá sloučenina, která se snadno rozkládá vařením nebo pasterizací. Dobrým řešením proto může být dodání látky tělu také ve formě doplňků stravy.

Glukosamin je organická chemická sloučenina, která je aminovým derivátem glukózy. V lidském těle je syntetizován v malém množství a s věkem se schopnost jeho produkce snižuje. Sloučeninu však lze tělu dodávat potravou – látka se nachází v mořských plodech, v chitinových schránkách korýšů a také ve formě doplňků stravy. Doplněk OstroVit používá glukosamin sulfát, formu sloučeniny, která je považována za nejvíce biologicky dostupnou, díky čemuž složka vyniká lepší biologickou dostupností než jiné formy látky.

L-prolin - organická chemická sloučenina ze skupiny alfa-aminokyselin, bílkovinná endogenní aminokyselina, jejímž zdrojem jsou mléčné výrobky, vejce a sušené luštěniny.

Vápník - chemický prvek se symbolem Ca. Jedná se o minerální složku, řazenou mezi makroživiny, kterou najdeme v mléce a mléčných výrobcích, dále slunečnicová semínka, sezamová semínka, kapusta, ořechy a tofu. Vstřebávání vápníku probíhá v tenkém střevě a jeho biologická dostupnost závisí na dalších sloučeninách.

Vitamin C, také označovaný jako kyselina askorbová, je organická chemická sloučenina ze skupiny polyhydroxyalkoholů. Jde o ve vodě rozpustný vitamín, který jako exogenní látka musí být tělu dodáván zvenčí. Vitamin C najdeme především v čerstvé zelenině a ovoci - látku najdeme mimo jiné v černém rybízu, jahodách, kiwi, dále v paprice, růžičkové kapustě a zelí.

Hořčík - chemický prvek se symbolem Mg. Minerální složka, která je klasifikována jako makroživina. V lidském těle je uložen především v kostech a svalech. Celá zrna, semena a ořechy jsou považovány za nutriční zdroje hořčíku.

Chondroitin je organická chemická sloučenina ze skupiny glykosaminoglykanů. Je to mukopolysacharid, který se skládá ze zbytků kyseliny glukuronové a N-acetylgalaktosaminu.

Kyselina hyaluronová je organická chemická sloučenina, což je polysacharid ze skupiny glykosaminoglykanů. Jde o látku, která je v lidském těle součástí mezibuněčné matrix dermis a je hlavní složkou synoviální tekutiny. Přípravek OstroVit využívá hyaluronát sodný - derivát kyseliny hyaluronové ve formě sodné soli, tedy formy přirozeně se vyskytující mezi organismy, která pozitivně ovlivňuje biologickou dostupnost sloučeniny.

Vitamin B6 - pyridoxin - ve vodě rozpustná složka patřící mezi vitaminy B. Sloučenina se nachází především v celozrnných obilných výrobcích, stejně jako ve vnitřnostech a sušených luštěninách.

Vitamin K2, označovaný jako menachinon, je organická chemická sloučenina klasifikovaná jako vitamin rozpustný v tucích. Mohou ho produkovat bakterie přítomné v trávicím systému, dodávané tělu potravou (vitamín K2 se nachází v rostlinných i živočišných produktech), stejně jako ve formě doplňků stravy. Vitamin K2 MK-7 použitý v přípravku OstroVit je formou sloučeniny, která se nejlépe vstřebává lidským tělem, což má pozitivní vliv na vstřebávání látky.

Vitamín D3, také známý jako cholekalciferol, je steroidní organická chemická sloučenina, která je zahrnuta do skupiny vitamínů rozpustných v tucích. Jde o látku, která se do těla dostává s potravou (nachází se mj
Odeslat zpětnou vazbu
Postranní panely
Limit 5 000 znaků. Více obsahu můžete přeložit pomocí šipek.
Složení:
Čistá hmotnost produktu: 400 g
Počet porcí na nádobu: 20
Velikost porce: 20 g
Účinné látky na porci % RI*
Hydrolyzovaný hovězí kolagen 10 000 mg -
Methylsulfonylmethan MSM 300 mg -
Glukosamin sulfát 2KCL 300 mg -
L-prolin 200 mg -
Vápník 120 mg 15%
Oleoresinový extrakt Boswellia serrata 246 mg -
- z toho kyselina boswellová (65%) 65 mg -
Vitamín C 100 mg 125 %
Hořčík 57 mg 15%
Chondroitin sulfát 40 mg -
Kyselina hyaluronová 20 mg -
Vitamín B6 1 mg 71 %
Vitamín K 75 μg 100%
Vitamín D 50 μg 1000%
*RI - Referenční příjem
Dávkování:
Doporučená dávka 20 g (3 odměrky) se rozmíchá ve 100-150 ml vody nebo džusu. Konzumujte jednou denně. Nepřekračujte doporučenou denní dávku ke konzumaci. Doplněk stravy nelze užívat jako náhradu pestré stravy. Doporučuje se vyvážená strava a zdravý životní styl. Nejezte, pokud jste alergičtí na některou ze složek produktu. Přípravek by neměly používat děti, těhotné ženy a kojící matky. Uchovávejte mimo dosah malých dětí.

Měrná cena: 107 Kč vč. DPH / 100g

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Aqua kick Flex 300 g jahoda

Opti pack Osteo flex 30 sáčků

Move 360g mango & passionfruit

Artrox 120 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna