CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Keeza flex aid 400g citron s hruškou

0x
R
Z
G
I
 
Kód zboží:45073013
Výrobce:Ostrovit - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:367 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Keeza flex aid 400g citron s hruškou

OstroVit KEEZA Flex Aid 400 g
OstroVit KEEZA Flex Aid je sada jedenácti účinných látek v práškové formě vhodné k podávání pro rozpuštění ve vodě. Složky v naší receptuře podporují funkci a regeneraci kloubů a kostí. Udržování v dobré kondici umožňuje bezpečné a efektivní každodenní cvičení. Proto naše Doplňky stravy OstroVit KEEZA Flex Aid doporučujeme zejména lidem, kteří pravidelně provozují pohybovou aktivitu, aby se mohli komplexně starat o svůj pohybový aparát.

OstroVit KEEZA Flex Aid 400 g
400
GRAMS
za balíček
20
PORCE
za balíček
3
KOUPKY
1 porce = 3 odměrky
20 porcí doplňku ve formě prášku k rozpuštění ve vodě
1 porce = 3 odměrky suplementu
komplexní kombinace účinných látek
Vlastnosti složek obsažených v OstroVit KEEZA Flex Aid:
OCHRANA A POSÍLENÍ KLOUBŮ A KOSTI – Složky jako kolagen, chondroitin sulfát, kyselina hyaluronová a komplex vitamínů C, D3 a K2 přímo ovlivňují výkonnost kostí a kloubů.
SNADNÉ POUŽITÍ – Ideální pro lidi, kteří se vyhýbají suplementaci ve formě tablet. Stačí 1x denně rozpustit 20 g našeho doplňku ve 100-150 ml vody nebo šťávy.
OVOCNÁ CHUŤ – Hruškovo-limetková chuť tekutiny dělá z pravidelného doplňování potěšení.
Zkontrolujte, jaké působení mají jednotlivé účinné látky obsažené v doplňku:
Hydrolyzovaný hovězí kolagen. V našem přípravku v dávce celých 10 000 mg. Jeho základní funkcí je udržovat strukturální celistvost tkání a orgánů, váže vodu ve tkáních, je velmi důležitý při regeneračních procesech - hojení ran, tvorba jizev, srůstání kostí po zlomeninách. Umožňuje lepší vstřebávání minerálů, zvyšuje hustotu kostí, podporuje ochranné a reparační procesy v tkáni chrupavky.
Methylsulfonylmethan MSM. Je to organická sloučenina síry. Stejně jako glukosamin se často doporučuje při problémech s klouby. Kromě toho se síra také podílí na syntéze kolagenu a keratinu. Tyto látky jsou nezbytné pro udržení silných a zdravých vlasů, pokožky a nehtů.
Glukosamin sulfát 2KCL. Jde o látku, která je stavebním kamenem sloučenin nacházejících se v kloubní chrupavce. Suplementace se doporučuje v období zvýšené fyzické námahy a větší zátěže kloubů. Nedostatek této látky znamená, že klouby nedělají správně svou práci.
Vápník. Je potřebný pro udržení zdravých kostí a zubů a také napomáhá správnému fungování svalů. Vápník navíc přispívá k normální srážlivosti krve a k udržení normálního energetického metabolismu a normálního nervového přenosu.
Vitamin C. Jako kyselina L-akrobicová je základní živinou v lidské stravě. Je zodpovědný za správnou funkci pojivové tkáně a kostí a podílí se na syntéze kolagenu. Je silným antioxidantem.
Hořčík. Podporuje metabolismus sacharidů, tuků a bílkovin. Podporuje nervové vedení a oběhový systém.
Chondroitin sulfát. Podílí se na odstranění pocitu tření mezi kloubními plochami. Kromě toho chondroitin přirozeně podporuje tvorbu synoviální tekutiny, která je zodpovědná za správné fungování kloubů. Díky tomu jejich struktura nepodléhá destrukci a kvalita pohybu je stále na správné úrovni.
Kyselina hyaluronová. Jednou z nejžádanějších výhod kyseliny hyaluronové při její suplementaci je její pozitivní vliv na fungování kostí, kloubů a pojivové tkáně – je zodpovědná za elasticitu kloubní chrupavky a určuje viskoelastické vlastnosti kloubní tekutiny.
Vitamín B6. Napomáhá normální syntéze cysteinu, přispívá k udržení normálního energetického metabolismu, přispívá k normální činnosti nervové soustavy a k udržení normálního metabolismu homocysteinu. Tento vitamín přispívá k udržení normálního metabolismu bílkovin a glykogenu.
Vitamin K2 Jinak menachinon, odvozený z natto. Podílí se na mnoha fyziologických procesech v lidském těle. V první řadě se podílí na procesu srážení krve a na vývoji a správném fungování kosterního systému. Ve formě MK-7 je to biologicky nejdostupnější forma vitaminu K.
Vitamín D3. Jinak známý jako cholekalciferol. Podporuje rovnováhu vápníku a fosfátů v těle, udržuje správnou hladinu vápníku v krvi. Ovlivňuje správné fungování svalů.
Složení:
Složení:
Hydrolyzovaný hovězí kolagen, maltodextrin, regulátor kyselosti: kyselina citronová; methylsulfonylmethan, glukosamin sulfát 2KCL (obsahuje měkkýše), hořečnaté soli kyseliny citrónové (hořčík), uhličitan vápenatý (vápník), protispékavá látka: oxid křemičitý; Kyselina L-askorbová (vitamín C), příchutě, chondroitin sulfát, sladidla: sukralóza, acesulfam K; barva: karoteny; cholekalciferol (vitamin D), kyselina hyaluronová (hyaluronát sodný), pyridoxin hydrochlorid (vitamin B6), menachinon-7 MK-7 (vitamin K) odvozený z Bacillus subtilis natto.

Výrobek může obsahovat mléko (včetně laktózy), sójové boby, arašídy, jiné ořechy, sezamová semínka, obiloviny obsahující lepek, vejce, korýše, ryby.
Vitamíny a minerály v jedné dávce
Hořčík57 mg
Vitamín B6 - pyridoxin1 mg
Vitamín C100 mg
Vitamín D50 mcg
Vitamín K0.075 mg
Vápník120 mg
Obsah ostatních účinných látek v jedné dávce
Chondroitin sulfát40 mg
Glukosamin sulfát500 mg
Hydrolizovaný hovězí kolagen10000 mg
Kyselina hyaluronová20 mg
MSM – methylsulfonylmethan500 mg
Dávkování:
Dávkování: Doporučenou dávku 20 g (3 odměrky) rozmíchejte ve 100-150 ml vody nebo džusu. Konzumujte jednou denně. Před použitím je vhodné provést krevní test 25-(OH)D a výsledek testu konzultovat se svým lékařem nebo lékárníkem. Tento výrobek je určen pro dospělé. Nepřekračujte doporučenou denní dávku pro konzumaci. Doplněk stravy by neměl být používán jako náhrada (náhrada) pestré stravy. Doporučuje se vyvážená strava a zdravý životní styl. Nekonzumujte, pokud jste alergičtí na některou ze složek produktu. Přípravek by neměly užívat děti, těhotné ženy, kojící matky a osoby užívající antikoagulancia obsahující antagonisty vitaminu K (např. Uchovávejte mimo dosah malých dětí. Skladujte při teplotě 15-25°C, v uzavřené nádobě, v suchu. Chraňte před přímým slunečním zářením.

Měrná cena: 92 Kč vč. DPH / 100g

V této kategorii výrobků také nabízíme:


3 in 1 Joint Complex glucosamine msm chondroitin 2 x 120 tablet

Bone restore with vitamin K2 120 kapslí

Pharma Flex aid 60 kapslí

Osteo TriplePhase 700g natural




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna