CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Exfoliační pěna pro aknózní pleť 150 ml

0x
I
Z
R
 
Kód zboží:86272425
Výrobce:Hyfac
Dostupnost:skladem
 
Cena:231 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Exfoliační pěna pro aknózní pleť 150 ml

HYFAC Čisticí gel pro aknózní pleť je čisticí gel, který byl speciálně vyvinutý pro mastnou a problematickou pokožku. Hypoalergenní gel bez obsahu mýdla odstraní nečistoty a přebytek kožního mazu, bez nepříjemného podráždění pokožky. Zklidňuje pleť a napomáhá předcházet vzniku zánětlivých procesů. Použití doporučeno na tvář i tělo.

Přednosti produktu:

zaručeně odstraní nečistoty a přebytek kožního mazu,
dokonale vyživí a hydratuje pleť,
zajišťuje zklidnění pleti.

Hyfac je francouzská kosmetická značka, která se především zaměřuje na problematickou a aknózní pleť. Značka Hyfac je výjimečná svým účinným konceptem pro řešení problematické a aknózní pleti. Celý koncept spočívá ve třech krocích: 1. Vyčisti, 2. Pečuj, 3. Udržuj. Produkty značky Hyfac nejsou však určené pouze pro mladou pokožku, ale výrobky této značky se zaměřují i na problematickou pleť v dospělosti. Na trhu působí již 30 let.
Složení:
Veškeré produkty kosmetické značky Hyfac jsou tvořeny přírodními složkami a ingrediencemi, které mají za úkol čistit Vaši pleť a dodávat ji tu nejvyšší péči.
Dávkování:
Malé množství přípravku naneste na navlhčenou pokožku a špičkami prstů jemně masírujte, dokud se nevytvoří pěna. Poté důkladně opláchněte a jemně osušte.

Měrná cena: 77 Kč vč. DPH / 100ml

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Atopal bylinná mast 50 ml Směs bylin

Vysoce regenerační mast CBD 50ml

Opunciový olej BIO 20ml

Forcapil anti-chute revitalizační spray pro podporu růstu vlasů 125 ml




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna