CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Enervit super set pro výkon Carbo flow + Isocarb + R2

0x
E
X
V
N
 
Kód zboží:12014031
Výrobce:Enervit - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:1 610 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:


Enervit Carbo Flow sport 2 x 400 g cacao
Enervit Carbo Flow sport 400 g cacao




klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Enervit Carbo Flow sport 400 g cacao

Vhodný doplněk pro intenzivní nebo dlouhodobé výkony. Enervit Carbo Flow vám může pomoci dosáhnout magického stavu “FLOW”, úrovně dokonalého soustředění, v němž jste dlouhodobě zcela pohlceni a zapáleni pro svůj výkon a oblíbenou činnost.

Enervit Carbo Flow je speciálně navržen pro sportovce, kteří usilují o dosažení vrcholného stavu přípravy na sportovní výkon, kdy každý detail je důležitý. Enervit Carbo Flow je exkluzivní produkt založený na specifických sacharidech (izomaltulóza, maltodextrin), kakaových flavanolech, vitamínu B1 a vašem novém oblíbeném rituálu před závody.

Účinky

Kakaové flavonoidy pomáhají udržovat cévy pružné a přispívají k optimálnímu průtoku krve, které přenáší kyslík do svalů a mozku. Flavonoidy se přirozeně vyskytující v kakau, ale Enervit Carbo Flow obsahuje specifické druhy kakaa (Hi-Flavanol), který obsahuje až 8x více flavonoidů než ostatní běžná kakaa. Jedna dávka Enervit Carbo Flow (2 odměrky) poskytne 400 mg kakaových flavonolů.
Složení:
Isomaltulóza (77 %)*, Kakaový prášek se sníženým obsahem tuku (10,6 %), Maltodextrin (5,8 %), Kakaový prášek s nízkým obsahem tuku (3,74 %), Regulátor kyselosti: uhličitan draselný, Zahušťovadlo: sodná sůl karboxymethylcelulózy, Aroma, Sůl, Thiamin hydrochlorid.
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota1546 kJ
Nasycené (tuky)0.98 g
Sacharidy - uhlohydráty84.2 g
Sůl0.646 g
Tuky1.58 g
Z toho cukry77 g
Bílkoviny - proteiny3.31 g
Energetická hodnota364 kCal
Z toho škrob7.3 g
Vitamíny a minerály ve 100 g výrobku:
Vitamín B1 - thiamin1.16 mg
Obsah ostatních účinných látek ve 100 g výrobku:
kakaové flavanoly702 mg
Dávkování:
Příprava: Rozmíchejte 1-2 odměrky ve 150 - 200 ml vody nebo mléce. Dvě odměrky denně po dobu jednoho týdne před výkonem nebo jedna odměrka denně po dobu dvou týdnů před výkonem.

Enervit IsoCarb 2:1 650 g citron

Enervit Isocarb obsahuje optimální kombinaci maltodextrinu a fruktózy pro zajištění příjmu vysoké dávky energie, která je v průběhu času stabilnější. Toho je docíleno díky specifickému druhu maltodextrinu DE1 Agenanova®, který zajišťuje bezproblémovou vstřebatelnost a současně prodloužený přísun energie ze sacharidů.

Enervit Isocarb byl vyvinutý ve spolupráci s profesionálními cyklistickými stájemi UAE Team Emirates (1. místo na Tour de France 2020 - Tadej Pogačar) a Trek-Segafredo (3. místo na Tour de France 2020 - Richie Porte). Neobsahuje žádná barviva, umělá sladidla ani umělá aromata.

KDY A JAK POUŽÍT ENERVIT ISOCARB 2:1

Užívejte během výkonu.

Rozpusťte 1 odměrku na každých 500 ml vody pro přípravu hypotonického nápoje, nebo 1 odměrku na 250 ml vody pro přípravu isotonického nápoje. Získáte tak energetický nápoj na bázi sacharidů se zdrojem vitaminu B1, který přispívá ke správnému energetickému metabolismu.


•Hypotonický nápoj v dávce 32,5 g prášku (1 odměrka) na 500 ml neperlivé vody pro hodinový výkon zvolte pro lehké sportovní aktivity. Obsahuje 30 g sacharidů.
•Isotonický nápoj v dávce 65 g prášku (2 odměrky) na 500 ml neperlivé vody pro hodinový výkon zajistí maximální doporučený příjem sacharidů za hodinu (60 g) pro běžné amatérské a rekreační sportovce. Zvolte pro náročnější sportovní výkony.
•Isotonický nápoj v dávce 97,5 g prášku (3 odměrky) na 750 ml neperlivé vody pro hodinový výkon představuje maximální doporučený příjem sacharidů (90 g) za hodinu pro profesionální a pravidelně trénující sportovce. Zvolte pro náročnější sportovní aktivity a pouze pokud se řadíte mezi zmíněné skupiny sportovců.

ÚČINKY ENERVIT ISOCARB 2:1

Maltodextrin DE1 AGENANOVA® zajišťuje nízký glykemický index v kombinaci se zachováním dobré rozpustnosti maltodextrinu.



Výhody přípravku Agenanova:
•Komplexní rozpustný sacharid – prodloužený přísun sacharidů.
•Umožňuje vysokou koncentraci energie v nápojích a gelech za současně nízké viskozity zajišťující dobrou rozpustnost a tím i vstřebatelnost.
•Zvýšení hladiny cukru v krvi je pomalejší.
•Doplňování sacharidů je v průběhu času stabilnější.
•Díky těmto vlastnostem oddaluje nástup únavy a příznaky „hlaďáku“.
•Osmotický tlak je téměř nulový díky vysoké molekulární hmotnosti a nízkému množství nízkomolekulárních cukrů.

VÝHODY PRODUKTU ENERVIT ISOCARB 2:1

Bez složitého počítání přijatých sacharidů prostřednictvím více různých produktů (gelů, tyčinek, iontového nápoje) lze snadno a rychle dávkovat příjem sacharidů tak, aby v přijatelném množství tekutiny (500 či 750 ml za hodinu) sportovec snadno přijal maximální vstřebatelné množství sacharidů (60 gramů pro rekreační a 90 g pro profesionální sportovce).
Složení:
Maltodextrin DE1 Agenanova (66 %), fruktóza (31 %), regulátor kyselosti: kyselina citronová - chlorid sodný - přírodní citronová příchuť, thiamin hydrochlorid.

Může obsahovat stopy mléka, sóji a vajec.
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota1599 kJ
Sacharidy - uhlohydráty92 g
Sůl0.9 g
Tuky0 g
Z toho cukry31 g
Z toho nasycené mastné kyseliny0 g
Bílkoviny - proteiny0 g
Energetická hodnota376 kCal
Vitamíny a minerály ve 100 g výrobku:
Vitamín B1 - thiamin0.64 mg

R2 400g sport regeneration drink orange

Unikátní instantní regenerační nápoj s obsahem komplexu sacharidů, větvených aminokyselin BCAA (ochrana svalové hmoty před devastací), glutaminu (ochrana proti přetrénování) a také polikosanolů (látky zabraňující stresu), komplexu vitaminů a aspartátů minerálů. R2 SPORT výrazně urychluje regeneraci a rekonvalescenci, pomáhá při obnově energetických rezerv, doplňuje ztráty živin na všech úrovních a působí proti oxidačnímu stresu. Je velmi dobře stravitelný
Složení:
dextróza, sacharóza, maltodextrin, bílkovinný hydrolyzát s glutaminem, L-leucin, L-isoleucin, L-valin, acesulfam, výtažek z cukrové třtiny, aspartát draselný a hořečnatý, bikarbonát sodný, uhličitan sodný, vitaminy: C, E, niacin, B1, B2, B6, okyselující látka: kyselina citronová, aroma
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota1876 kJ
Sacharidy - uhlohydráty80 g
Tuky2 g
Bílkoviny - proteiny3 g
Energetická hodnota406 kCal
Vitamíny a minerály ve 100 g výrobku:
Vitamín B1 - thiamin2 mg
Vitamín B6 - pyridoxin2 mg
Vitamín C120 mg
Sodík130 mg
Aminokyseliny ve 100 g výrobku:
L-Glutamin2000 mg
L-Isoleucin2400 mg
L-Leucin4900 mg
L-Valin2400 mg
Obsah ostatních účinných látek ve 100 g výrobku:
Policosanoly10 mg
Dávkování:
3 odměrky či sáček (50g) rozpustit (lépe rozšejkrovat) ve 250–500 ml vody bezprostředně po zátěži, při náročném výkonu a intenzivní únavě zopakovat po 2 hod. Upozornění: Není určeno dětem do 12ti let Minimální trvanlivost: 36 měsíců Skladujte: v suchu

Měrná cena: 201 Kč vč. DPH / 100g



Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna