CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



MaxiVita exclusive erektor 15 tablet

0x
I
Z
K
 
Kód zboží:12291201
Výrobce:Vitar - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:159 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

MaxiVita exclusive erektor 15 tablet

MaxiVita® Exclusive Erektor obsahuje kombinaci látek, které mají příznivý vliv na fyziologické potřeby mužského organizmu.

Tribulus terrestris (kotvičník zemní) působí jako sexuální stimulant. Má příznivý vliv na pohlavní orgány a hormonální aktivitu. Díky tomu se často nazývá rostlinná či zelená viagra.

Ženšen přispívá k udržení duševní a fyzické výkonnosti. Příznivě působí také na pohlavní aktivitu. Pozitivně ovlivňuje erekci a sexuální výkonnost muže.

Extrakt z ginkgo biloby je bohatý na spoustu aktivních látek, mezi nimiž jsou flavony a laktony. Ty jsou důležité pro kognitivní funkce, zejména pro myšlenkové pochody (paměť, koncentraci, pozornost). Centrem těchto funkcí je mozek, pro který je nezbytné dobré prokrvení.

Schizandra patří v tradiční čínské medicíně mezi významné adaptogeny se silným stimulačním účinkem. Je využívána při únavě, sportu, vyčerpání i pro zlepšení fyzického a psychického výkonu.

MaxiVita Exclusive Erektor je doplněk stravy, který se doporučuje užívat v případě překonávání nervového vyčerpání a sexuální pasivity.

Regulovaný název výrobku
Doplněk stravy - kapsle s obsahem přírodních extraktů.
Složení:
Složení obsahu kapsle: L-arginin, L-citrulin, extrakt z kořene eleuterokoku, extrakt ze semen tribulus terrestris, extrakt z plodů schizandry, protispékavá látka - stearan hořečnatý, extrakt z listů ginkgo biloby, Složení obalu kapsle: bovinní želatina, barvivo - oxid titaničitý
Výživové hodnoty
v 1 kapsli
Aktivní složky
L-arginin 500 mg
L-citrulin 60 mg
extrakt ze schizandry 40 mg
extrakt z tribulus terrestris (kotvičník zemní) 50 mg
extrakt z eleuterokoku (ženšen sibiřský) 50 mg
extrakt z ginkgo biloby 15 mg
Referenční příjem průměrné dospělé osoby (8400kJ/2000kcal)
Dávkování:
Doporučené dávkování: dospělí 2 až 3 kapsle denně najednou, nejlépe 1-4 hodiny před pohlavním stykem. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Není určeno pro děti. Skladování Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C v dobře uzavřeném obalu.

Měrná cena: 11 Kč vč. DPH / 1tbl

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Maca fresh men 90 kapslí

Elixir of love 4 sáčky 5.28mg

Amarex 30 kapslí

Crilex 360 kapslí + secret scent pro muže




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna