CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



HMB Maxx 1500 240 tablet

0x
B
S
R
V
 
Kód zboží:33093001
Výrobce:Maxxwin - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:317 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:


HMB Maxx 1500 120 tablet




klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

HMB Maxx 1500 240 tablet

HMB MAXX 1500
Silný, přírodní stimulant k udržení svalové hmoty! Zvyšuje vytrvalostní výkon a maximální spotřebu kyslíku.

HMB MAXX 1500 se řadí mezi nejsilnější a zároveň bezpečné přírodní stimulanty! Zabraňuje úbytku svalové hmoty, zvyšuje výkon, maximální spotřebu kyslíku a působí i jako zdroj energie. Jedná se o metabolit větvené aminokyseliny L-leucinu, který hraje roli v syntéze bílkovin a přirozeně se v malém množství tvoří v lidském těle. HMB jako doplněk pro sportovce působí proti odbourávání svalové hmoty během intenzívního tréninku a přispívá její rychlejší regeneraci. Dále pak zvyšuje obranyschopnost organismu a působí jako zdroj energie v extrémních vypětích. Nyní už nebudete muset mít špatné svědomí např. na dovolené nebo při odpočinku, protože HMB MAXX 1500 zabrání úbytku vaší svalové hmoty!

Přírodní stimulant
Zabraňuje úbytku svalové hmoty
Zvyšuje vytrvalostní výkon
Působí jako zdroj energie
Zvyšuje maximální spotřebu kyslíku
Složení:
HMB Ca (Beta-hydroxy beta-metylbutyrát vápenatý), rostlinná kapsle z hypromelózy, látky protispékavé: oxid křemičitý, stearát hořecnatý.

Výživové údaje Obsah v 1 kapsli Obsah v dávce (3 kapsle)
HMB Ca (Beta-hydroxy beta-metylbutyrát) 500 mg 1500 mg
Obsah ostatních účinných látek v 1 tabletě:
HMB500 mg
Dávkování:
Půl hodiny před tréninkem vezměte 3 tablety a řádně zapít vodou nebo oblíbeným nápojem. Doplněk stravy. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Skladujte v suchu při teplotě do 25°C. Chraňte před přímým slunečním zářením. Není určeno pro děti, těhotné a kojící matky. Ukládejte mimo dosah dětí. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Minimální trvanlivost na obalu.

Měrná cena: 1 Kč vč. DPH / 1tbl



Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna