CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



AMG 875 g + 50 kapslí pomeranč

1x
E
Q
B
S
R
V
 
Kód zboží:35091101
Výrobce:HiTec Nutrition - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:1 221 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  

snížená doprava po ČR



Doporučujeme alternativy:


AMG 875 g + 50 kapslí mango meloun




klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

A.M.G. 875 g pomeranč

A.M.G. = ALL IN ONE MUSCLE GROW FORMULA je komplexní pre-workout (předtréninková) formule, která dodává energii, stavební látky, stimulátory a regulátory hormonů, silné rostlinné extrakty a adaptogeny, anti-katabolika a látky zvyšující objem svalových buněk a stimulující produkci oxidu dusnatého (NO). A.M.G. vám umožní zvýšit intenzitu a efektivitu tréninku, který může vést k rychlejšímu růstu síly a svalové hmoty.

NA SÍLU
Současný globální trend, podporovaný výzkumem a zkušenostmi sportovců, potvrzuje praktičnost užívání před-tréninkových preparátů v kombinaci různých chemických forem kreatinu, které stimulují k nárůstu energie a anabolickému efektu ve svalových buňkách, což má za následek navýšení síly sportovce při intenzivním tréninku. Kreatiny formy alfa - ketoglutarát, malát, citrát a pyruvát využívá buňka k syntéze sloučeniny energie pro svalovou kontrakci . Vitamín B13 a kyselina orotová udržují optimální hladinu ATP a nukleotidů, které stimulují kontrakci svalových buněk ve svalových vláknech, zintenzivní syntézu svalových bílkovin a tím dochází ke zvětšení svalové hmoty. Kombinace kreatinu a HMB poskytuje rovněž účinnou ochranu proti katabolismu a degradaci svalové hmoty.

NA NEDOSTATEK ENERGIE PRO TRÉNINK
Pouze kombinace několika synergicky působících látek vám umožní pocítit re-energizující nárůst energie a může vás "nakopnout " při vyčerpávajícím cvičení. Každý účinné před-tréninkový zdroj energie by měl obsahovat kombinaci kofeinu, taurinu, vitamínů skupiny B, glukuronolakton, tyrosin a dextrózu. Kofein v kombinaci s dextrózou podporují centrální nervový systém, stimulují krevní oběh, umožní rychlejší rozhodování, sníží dobu odezvy a snižují psychickou únavu. Kromě toho kofein stimuluje také kardiovaskulární systém a rozšiřuje průdušky. Navíc má významný vliv na zdroj „spalovaného paliva“ v průběhu cvičení, který šetří zásoby svalového glykogenu a stimuluje rozklad tukových zásob, čímž se náš metabolismus stává efektivnější a jsou tak sníženy katabolické procesy ve svalové tkáni.

NA SVALOVOU PUMPU
Téměř každý těžký silový trénink způsobuje otoky svalů kvůli nedostatečnému průtoku krve do svalových oblastí, které jsou intenzivně namáhány. A právě "svalová pumpa", díky které se každý sportovec s potěšením dívá po tréninku na sebe do zrcadla, napomáhá rozšíření krevních cév a vazodilataci. Je to proces, při kterém se zvyšuje množství oxidu dusnatého, který uvolňuje hladké svalstvo, takže krev se pak snáze dostane do všech buněk v těle. Zlepšuje krevní mikrocirkulaci a zároveň i svalový pumpující účinek. Přímou surovinou pro výrobu oxidu dusnatého je aminokyselina arginin. Existují však i další látky, jako je ornitin a citrulin, které jsou součástí dalších metabolických procesů. Z tohoto důvodu je velmi efektivní kombinace všech 3 účinných složek oxidu dusnatého - arginin, ornitin a citrulin.

Opravdu skutečným boosterem posilující hladinu argininu a oxidu dusnatého je citrulin malát, který:
• více stimuluje syntézu oxidu dusnatého, než při použití pouze samotného argininu
• snižuje hladinu kyseliny mléčné ve svalech a amoniaku v krvi
• zlepšuje regeneraci ATP a kreatinfosfátu díky zvýšení aktivity Krebsova cyklu

Další důležitou vazodilatační sloučeninou je také ornitin ?-ketoglutarát (OKG). OKG má vlastnost zvyšovat ve svalových buňkách úroveň různých důležitých aminokyselin, jako jsou arginin, glutamin, leucin, isoleucin, tyrosin, a prolin.
Složení:
syrovátkový proteinový izolát, kreatin monohydrát, L-arginin HCL, taurin, L-glutamin, kyselina citrónová (regulátor kyselosti), kreatin alpha-ketoglutarát, L-arginin alpha-ketoglutarát, L-arginin ketoizokapronian, L-arginin pyroglutamát, kreatin ethyl-ester malát, di-kreatin malát, tri-kreatin malát, di-kreatin citrát, tri-kreatin citrát, tri-kreatin orotát, Guanidinopropionic kyselina (GPA), glycocyamine.
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota946 kJ
Sacharidy - uhlohydráty18.7 g
Tuky0.7 g
Bílkoviny - proteiny52.8 g
Energetická hodnota222 kCal
Vitamíny a minerály ve 100 g výrobku:
Vitamín B6 - pyridoxin8.1 mg
Zinek7 mg
Aminokyseliny ve 100 g výrobku:
BCAA8000 mg
Obsah ostatních účinných látek ve 100 g výrobku:
creatine matrix4000 mg
energy matrix8000 mg
hormon matrix4000 mg
NO booster matrix9000 mg
Dávkování:
užívejte 30-15 minut před tréninkem. Rozpusťte 35 g prášku (2 odměrky) v 400-500 ml vody a užijte 2 kapsle. UPOZORNĚNÍ: Vážení zákazníci, informujeme vás, že níže uvedený popis výrobku není v souladu s novou legislativou platnou od 14. prosince 2014. Výrobky, vyrobené před tímto datem je možné nadále prodávat se starými popisy - do vyprodání zásob. Tak, jak budeme postupně uvádět do prodeje produkty vyrobené po 14. prosinci 2014, budeme také měnit popisy ve shodě s platnou legislativou EU.

Měrná cena: 136 Kč vč. DPH / 100g



Hodnocení zákazníků:
Tomáš Hegli
20.03.2018 08:30:54
Veľmi dobrá predtréningovka, ktorá ponúka zaujímavé spojenie práškovej formy a kapslovej.



Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna