CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Bovinní kolostrum 180 kapslí

0x
B
S
Z
R
 
Kód zboží:47091113
Výrobce:Bioalis
Dostupnost:skladem
 
Cena:1 079 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Bovinní kolostrum 180 kapslí

Bioalis bovinní kolostrum pomáhá při:

fyzické zátěži,
rekonvalescenci,
oslabení imunity.
Zvířata, od kterých kolostrum Bioalis pochází, chovají farmáři v ekologicky šetrných podmínkách v Německu. Mlezivo je odebíráno teprve poté, co matka předá potřebnou dávku mláděti, nejpozději však do 12 hodin od porodu. Jedině tak je zaručen vysoký obsah aktivních látek. Kolostrum zpracováváme tou nejšetrnější metodou — sušíme jej mrazem.
Složení:
Každá kapsle obsahuje přibližně 270 mg 100% kravského kolostra, které se skládá především z bílkovin, tuků, laktózy, imunitních faktorů (PRPs), laktoferinu, cytokinů a imunoglobulinů G, A a M.
Dávkování:
Děti od 3 let: 2 kapsle denně Dospělí: 4 kapsle denně Kapsle užívejte nejlépe ráno na lačno nebo během dne před jídlem. Zapíjejte vlažným nápojem. Horká tekutina ničí aktivní látky. Pro lepší poživatelnost lze kapsle vysypat. Přípravek lze užívat dlouhodobě. Upozornění: Nepřekračujte doporučené denní dávkování. DOPLŇKY STRAVY nejsou náhradou pestré stravy. Ukládejte mimo dosah dětí. Kravské kolostrum nesmí konzumovat lidé s nesnášenlivostí na kravské mléko a kravské kolostrum. Pokud jste těhotná, nebo kojíte, poraďte se před užíváním přípravku se svým lékařem.

Měrná cena: 6 Kč vč. DPH / 1cps

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Forte 60 kapslí

ZMA 200g

Kozí kolostrum 180 kapslí

GH Stim amino complex 90 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna