CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Pharma Thyroid aid 90 kapslí

0x
E
Q
B
S
R
T
A
 
Kód zboží:45191013
Výrobce:Ostrovit - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:260 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:


Ashwagandha 200 tablet
Ashwagandha 90 tablet
Ashwagandha extract vege 100g
Ashwagandha vege 240 kapslí
Ashwagandha vege 60 kapslí
KSM -66 Ashwagandha 120 kapslí
KSM -66 Ashwagandha 120 tablet




klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Pharma Thyroid aid 90 kapslí

OstroVit Pharma Thyroid Aid 90 kapslí
OstroVit Pharma Thyroid Aid je doplněk stravy obsahující komplex účinných látek určený k podpoře správné činnosti štítné žlázy ve výhodných HPMC kapslích. Thyroid Aid kombinuje jód a tyrosin, tedy dvě látky nezbytné pro syntézu produktů sekrece štítné žlázy, dále selen a zinek, což jsou kofaktory nezbytné pro správnou funkci štítné žlázy. OstroVit Pharma je řada, která klade na první místo kvalitu surovin, farmaceutickou pečlivost výroby a všech komponent, díky kterým doplněk vzniká.

OstroVit Pharma Thyroid Aid 90 tobolky
90
KAPSLE
Za Balíček
30
PORCE
Za Balíček
3
KAPSLE
1 porce = 3 kapsle
Až 9 pečlivě vybraných účinných látek
Produkt vystačí na měsíc suplementace
Nejvyšší kvalita surovin a technologie výroby
Obal z tmavého skla
Snadno polykatelná kapsle
Komplex složek podporujících činnost štítné žlázy
OstroVit Pharma Thyroid Aid - složení
L-tyrosin - spolu s jódem je prekurzorem T3 a T4. Příliš nízký přísun tyrosinu narušuje produkci štítných hormonů. Jeho nedostatek může způsobit jeho dysfunkci, např. ve formě hypotyreózy, která způsobuje řadu závažných komplikací.

Hořčík – podporuje organismy při odstraňování příznaků nedostatku štítné žlázy. Hořčík v kombinaci s dalšími suplementy může snížit TSH, snížit poškození štítné žlázy a dokonce urychlit hojení tkáně štítné žlázy.

Ashwagandha - příznivě ovlivňuje hypotyreózu, zejména při subklinické hypotyreóze. Kromě toho podporuje funkci štítné žlázy a zvyšuje hladinu tyroxinu. Může také stimulovat produkci T4.

Zinek - podílí se na procesu proliferace buněk štítné žlázy a ovlivňuje metabolismus hormonů štítné žlázy. Je součástí proteinů receptoru triodtyroninu a jeho nedostatek ovlivňuje narušení vazby tohoto hormonu, což vede k poruchám hladiny T3.

Selen – je součástí enzymů podílejících se na tvorbě a distribuci hormonů štítné žlázy a „antioxidačních“ enzymů. Klíčová složka enzymu, který v těle přeměňuje T4 na T3. Bez něj není možné vyrábět T3 v dostatečném množství.

Extrakt z japonských listů - Extrakt z japonských listů, jinak známý jako Kelp, je známý pro svůj vysoký obsah přírodního jódu, který štítná žláza využívá k syntéze dvou nejdůležitějších hormonů T3 a T4. Nedostatek jódu může také ovlivnit pomalejší metabolismus.

Vitamin B6 (pirydoksalo 5’-fosforan P-5-P) – potřebuje štítnou žlázu k efektivnímu využití jódu k produkci hormonů a zvýšení asimilability hořčíku.

Vitamin B12 (metylokobalamin) – Lidé s poruchami štítné žlázy nebo trpící autoimunitními chorobami, jako je Hashimoto, jsou vystaveni nedostatku vitaminu B12.

Vlastnosti složek obsažených v přípravku OstroVit Pharma Thyroid Aid:
Obsahuje účinné látky nezbytné pro tvorbu hormonů štítné žlázy
Reguluje syntézu hormonů T3 a T4
Podporujte práci metabolismu, který nepřímo souvisí s hormony štítné žlázy
Jsou zodpovědné za zdravou funkci štítné žlázy
Opravte kognitivní funkce
Mají antioxidační vlastnosti
Zvyšte hladinu energie
Složení:
Složení:
L-tyrosin, magnesium (uhličitan hořečnatý), extrakt z kořene ashwagandha (7,2 % withanolidy, 1 % alkaloidy a 0,25 % vitaferin A), inulin, obal tobolky (plnidlo: hydroxypropylmethylcelulóza), zinek (pikolinát zinečnatý), selen (L- selenomethionin), extrakt z japonských listů (1% jód 150 µg), vitamín B6 (pyridoxal 5-fosfát P-5-P), vitamín B12 (methylkobalamin).

Výrobek může obsahovat mléko (včetně laktózy), sóju, arašídy, jiné ořechy, sezamová semínka, oves, vejce, korýše, ryby.
Vitamíny a minerály v jedné dávce
Hořčík57 mg
Vitamín B12 - kobalamin0.0025 mg
Vitamín B6 - pyridoxin5 mg
Selen0.1 mg
Zinek15 mg
Aminokyseliny v jedné dávce
L-Tyrosin500 mg
Obsah ostatních účinných látek v jedné dávce
Ashwagandha135 mg
Extrakt z japonské řasy15 mg
Inulin100 mg
Dávkování:
Dávkování: Užívejte 1 dávku (3 kapsle) denně, nejlépe s jídlem. Přípravek je určen pro dospělé. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Doplněk stravy nelze užívat jako náhradu pestré stravy. Doporučuje se vyvážená strava a zdravý životní styl. Nekonzumujte, pokud jste alergičtí na některou ze složek produktu. Přípravek by neměly používat děti, těhotné ženy a kojící matky. Uchovávejte mimo dosah malých dětí.

Měrná cena: 3 Kč vč. DPH / 1cps



Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna