CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Sportovní gel chladivý 200 ml

0x
 
Kód zboží:37250002
Výrobce:VitaHarmony - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:143 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:


Sportovní gel chladivý 50 ml
Sportovní gel hřejivý 200 ml
Sportovní gel hřejivý 50 ml




klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Sportovní gel chladivý 200 ml

Masážní bylinná kompozice ve formě balzámu s vysokým obsahem rostlinných extraktů a silic. Horské byliny jsou užívány jako účinná podpora při svalových a kloubních obtížích a po náročném fyzickém výkonu. Zejména po zvýšené fyzické námaze urychlují regeneraci a snižují riziko zranění. Těchto vlastností využívají vrcholoví sportovci, pracovníci ve fyzicky náročných profesích i rekreační sportovci. Kromě toho se používají i jako osvědčený podpůrný prostředek při bolestech kloubů, páteře, podvrknutích a k hojení zlomenin.
Složení:
Ingredients(INCI): Aqua, Glycerin, Symphytum Officinale extrakt, Aesculus Hippocastanum extrakt, Abies Alba Oil, Pinus Pumilionis Oil, Pinus Sylvestris Oil, Juniperus Communis Oil, Arnica Montana extrakt, Rosmarinus Officinalis Oil, Hypericum Perforatum extrakt, Thymus Vulgaris Oil, Eucalyptus Globulus Oil, Syzygium Aromaticum Oil, Salix Alba extract, Mentha Piperita Oil, Menthol, Cinnamomum Camphora extrakt, Gentiana Lutea Root Extract and Veronica Officinalis Leaf Extract and Althea Officinalis Root Extract and Malva Sylvestris (Mallow) Flower Extract, Carbomer, Sodium Hydroxide, Imidazolidinyl Urea, Benzyl Alcohol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone.
Dávkování:
Aplikujte na bolestivá místa několikrát denně. Pro zvýšení účinku je vhodné přípravek důkladně vmasírovat. Pro dosažení maximálního účinku je vhodné nanést na postiženou oblast větší množství přípravku, ovázat a nechat působit dlouhodobě (např. přes noc). Po aplikaci nevycházejte na přímé slunce, mohlo by dojít ke spálení kůže. Neaplikujte na sliznice a otevřené rány. Skladování: Uchovejte při pokojové teplotě. Neskladujte na přímém slunci. Chraňte před mrazem. Upozornění: Nepoužívejte při přecitlivělosti na některou složku přípravku. Dermatologicky testováno. Nebylo testováno na zvířatech.

Měrná cena: 72 Kč vč. DPH / 100ml



Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna