CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Supreme pure glucosamine 210 g

0x
R
Z
G
I
 
Kód zboží:45070014
Výrobce:Ostrovit - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:209 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Supreme pure glucosamine 210 g

OstroVit Supreme Pure Glucosamin 210 g je moderní, vysoce kvalitní přípravek, který obsahuje pouze jednu sloučeninu - glukosamin sulfát. Jedná se o doplněk stravy, který se vyznačuje výbornou vstřebatelností a minimalistickým složením - neobsahuje plniva, konzervanty ani barviva. Je to produkt vytvořený pro nejnáročnější spotřebitele.
Vynikající zdroj glukosamin sulfátu - jedna porce produktu obsahuje 1000 mg sloučeniny, z toho 590 mg glukosaminu.
Výborná asimilovatelnost - použití glukosaminu ve formě glukosamin sulfátu v produktu pozitivně ovlivňuje biologickou dostupnost sloučeniny.
Mimořádný výkon - jedna porce výrobku je 1 g látky, což balení výrobku vystačí na 210 porcí.
Žádné zbytečné plniva - mezi složkami doplňku stravy lze nalézt pouze jednu položku.
Pohodlná forma - stačí smíchat odměrku produktu s vodou nebo džusem a je hotovo! Přípravek v práškové formě je skvělým řešením pro lidi, kteří mají problém s polykáním tablet.
OstroVit Supreme Pure Glucosamine - doplněk stravy bez zbytečných přísad
Glukosamin je organická chemická sloučenina, která je aminovým derivátem glukózy. Jde o látku, která se přirozeně vyskytuje v mnoha tkáních lidského těla, kde vzniká jako výsledek spojení molekul glukózy a glutaminu za doprovodu odpovídajícího enzymu, kterým je glukosaminsyntáza.

Glukosamin je v těle syntetizován v malých množstvích a schopnost jeho produkce se s věkem snižuje. Sloučeninu však lze tělu dodávat potravou – látka se nachází v mořských plodech, přesněji v chitinových schránkách korýšů, a také ve formě doplňků stravy.

Doplněk OstroVit Supreme Pure Glucosamine využívá glukosamin sulfát, formu sloučeniny, která je považována za nejvíce biologicky dostupnou formu látky, díky čemuž sloučenina vyniká lepší vstřebatelností než její jiné formy.

Laboratorně ověřená kvalita
V zájmu zdraví našich zákazníků jsou námi vyráběné produkty pravidelně testovány v nezávislé akreditované laboratoři, abychom zajistili a udrželi nejvyšší kvalitu.
Složení:
D-glukosamin sulfát chlorid draselný 2 KCL (z korýšů).

Výrobek může obsahovat mléko (včetně laktózy), sóju, arašídy, jiné ořechy, sezamová semínka, oves, vejce, ryby.

Nutriční hodnoty
Čistá hmotnost produktu: 210 g
Počet porcí na nádobu: 210
Velikost porce: 1 g
Účinné látky na 100 g na porci
Glukosamin sulfát 100 g 1000 mg
- z toho glukosamin 59 g 590 mg
Dávkování:
Jednu dávku přípravku 1 g (1 plochá odměrka) rozpusťte v šejkru ve 100-150 ml vody nebo šťávy. Použijte prosím odměrku, která je součástí balení (1 ml). Užívejte jednu porci 30 minut před tréninkem. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Přípravek nepoužívejte jako náhradu (náhradu) pestré stravy. Doporučuje se vyvážená strava a zdravý životní styl. Nepožívejte, pokud jste alergičtí na některou ze složek. Přípravek nesmějí užívat děti, těhotné nebo kojící ženy. Uchovávejte mimo dosah malých dětí.

Měrná cena: 105 Kč vč. DPH / 100g

V této kategorii výrobků také nabízíme:


MSM 400 g 100% pure organic sulfur

OptiMSM + C 200g lime

MSM 800mg 200 rostlinných kapslí

Glucosamin 100 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna