CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Fibwell VEGE 150 kapslí

0x
I
Z
 
Kód zboží:45067153
Výrobce:Ostrovit - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:139 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Fibwell VEGE 150 kapslí

OstroVit Fibwell® VEGE je komplexní doplněk stravy, který obsahuje pět druhů vlákniny – ovesnou vlákninu, arónii, jablko, kakao a vlákninu z černého rybízu. Jde o veganský přípravek dostupný ve formě snadno polykatelných kapslí, vytvořený pro uvědomělé spotřebitele, kterým záleží na hodnotném doplňku stravy.
Komplexní zdroj vlákniny - Doplněk stravy obsahuje ovesnou vlákninu, kakaovou vlákninu, dále vlákninu z aronie a jablek a vlákninu z černého rybízu.
Vhodné pro vegetariány a vegany - Výrobek neobsahuje složky živočišného původu.
1 porce = 5 kapslí.
Účinnost- Balení produktu obsahuje 30 porcí přípravku.
Pohodlná forma - Přípravek dostupný ve formě snadno polykatelných kapslí zajišťuje bezproblémové zásobování doplňkem stravy.
OstroVit Fibwell® VEGE - komplexní zdroj vlákniny
Dietní vláknina, také nazývaná dietní vláknina, je směs látek rostlinného původu, které jsou polysacharidové a nepolysacharidové povahy. Jedná se o sloučeniny, které nejsou tráveny ani absorbovány v lidském gastrointestinálním traktu, a proto se často označují jako reziduální látky. Existují dvě frakce vlákniny – rozpustná vláknina a nerozpustná vláknina, které se běžně vyskytují v potravinách, včetně ovesných vloček, otrub, ořechů a suchých luštěninových semen.

OstroVit Fibwell® VEGE je produkt, který obsahuje pět druhů vlákniny
Ovesná vláknina – získává se z přírodních ovesných vláken. Je to sloučenina, která se vyznačuje přírodní, obilnou chutí.
Vláknina z aronie – získává se ze sušených výlisků aronie. Je to sloučenina bohatá na cenné živiny.
Jablečná vláknina – získává se z přírodních, speciálně vybraných jablečných vláken.
Kakaová vláknina – získává se z přírodních kakaových vláken. Je to sloučenina, která se vyznačuje přirozenou a příjemnou chutí a vůní.
Vláknina černého rybízu – získává se ze sušených výlisků černého rybízu. Je přírodním a vysoce stravitelným zdrojem vlákniny.
Složení:
Čistá hmotnost produktu: 110 g
Počet porcí v balení: 30
Velikost porce: 5 kapslí
Aktivní látky na porci
Ovesná vláknina 640 mg
Vláknina z aronie 640 mg
Jablečná vláknina 640 mg
Kakaová vláknina 640 mg
Vláknina z černého rybízu 640 mg
Dávkování:
Užívejte 1 dávku (5 kapslí) denně. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Doplněk stravy by neměl být používán jako náhrada (náhrada) pestré stravy. Doporučuje se vyvážená strava a zdravý životní styl. Nekonzumujte, pokud jste alergičtí na některou ze složek produktu. Přípravek by neměly používat děti, těhotné ženy a kojící matky. Uchovávejte mimo dosah malých dětí. Skladujte při teplotě 15-25°C v uzavřené nádobě, v suchu. Chraňte před přímým slunečním zářením.

Měrná cena: 1 Kč vč. DPH / 1tbl

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Nutriskin Shape 60 kapslí

Black Seed 450mg 90 kapslí Organic

BetaGlukan Trio komplex forte 30 kapslí

Ubiquinone Q10 100 mg 100 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna