CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Calm and Balance 30 kapslí

0x
I
Z
R
 
Kód zboží:58067015
Výrobce:Reflex nutrition - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:486 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Calm and Balance 30 kapslí

CALM & BALANCE

Doplněk stravy.

- EXKLUZIVNÍ FORMULE PRO ZKLIDNĚNÍ, NAVOZENÍ ROVNOVÁHY A ZVLÁDÁNÍ STRESU
- Účinný a prověřený stechiometrický poměr značkových extraktů
- Patentované bioaktivní peptidy Lactium® - 150 mg v jedné kapsli
- Patentovaný extrakt KSM-66® Ashwaganda - 300 mg v jedné kapsli
- Zinek (bisglycinát zinečnatý)
- Vitamín B9 (kyselina listová)

Zaměření produktu:

- Vrcholový sport - při nervozitě před výkonem a následnému předčasnému vyčerpání v důsledku stresu (kortizol)
- Neobvyklé stresující situace - závod, zkouška, důležitý pohovor, vyšetření, prezentace před velkou skupinou lidí atd..
- Běžné a pravidelné užívání při nadměrném přetížení a stresu
- Při neklidném a nepravidelném spánku - produkt je dávkován během dne a lze jej kombinovat s tzv. nočními doplňky stravy
- Odvykání kouření - zvládání stavů úzkosti a stresu

Calm & Balance = KLIDNÁ SÍLA, PLNÁ ENERGIE

Calm & Balance je adaptogenní a peptidový komplex zaměřený na podporu během stresu, velké zátěže nebo nedostatku spánku. Obsahuje unikátní mléčné peptidy Lactium doplněné extraktem z Ashwagandy, bioaktivním zinkem a kyselinou listovou. Všechny tyto složky mají vlastnosti související s nervovou soustavou.

Lactium® = PEPTID ŠTĚSTÍ A BLAŽENOSTI

Lactium® je bioaktivní peptid přírodního původu izolovaný z micelárního kaseinu. Tento jedinečný peptid byl izolován a stabilizován po 12letém výzkumu v Laboratořích Ingredia ve spolupráci s Univerzitou Lorraine ve Francii. A jaká byla cesta k jejímu objevení? Enzymy přítomné v trávícím traktu miminek spouští tvorbu tohoto bioaktivního peptidu, který pomáhá navodit stav blaženosti a štěstí. To bohužel neplatí pro dospělé - náš zažívací systém tento bioaktivní peptid už bohužel vyrobit neumí. Po mnoha letech práce Laboratoře Ingredia vyvinuly inovativní proces kopírující mechanismus dětského trávícího systému. Byl použit enzym trypsin pro izolování bioaktivního enzymu - alfa-casozepinu z kaseinu, vyráběného pod ochrannou známkou Lactium®.

Vlastnosti Lactium® souvisí s optimálním přenosem nervových vzruchů a s přirozeným zvýšením aktivity GABA (kyselina gama aminomáselná), neurotransmiteru, který inhibuje symptomy úzkosti a navozuje pocit relaxace. Lactium® lze doporučit při jakékoli stresující situaci, při velké zátěži, při nekvalitním spánku, poklesu koncentrace, poklesu nálady, při odvykání kouření, přejídání apod. Lactium® působí efektivně a přirozeně . Nezpůsobuje žádné vedlejší účinky: bez závislosti a sedativních účinků.

KSM-66® Ashwaganda = ADAPTOGEN SÍLY A VITALITY

Ashwaganda KSM-66 - klinickými studiemi prověřený extrakt z Ashwagandy, adaptogenu z Ájurvédy s vlastnostmi souvisejícími se zvládáním stresu a zátěže. Ashwaganda KSM-66 je značkový, plnospektrální extrakt s nejvyšší koncentrací ze všech hlavních kořenových extraktů dostupných na dnešním trhu. Vyrábí se pomocí unikátního patentovaného extrakčního procesu, založeného na principech „Green Chemistry“, bez použití alkoholu nebo jiného chemického rozpouštědla.

Zinek - bisglycinát zinečnatý, zinek v organické bioaktivní formě. Vlastnosti tohoto minerálu souvisí s nervovou soustavou, konkrétně s hladinou kyseliny GABA.

Kyselina listová - vlastnosti folátu souvisí s nervovým systém a obranným štítem.

Stres a kortizol

Kortizol je jeden ze stresových hormonů, produkovaný v nadledvinách a řízený ACTH uvolňovaným hypofýzou. Kortizol přispívá k záchraně vašeho života v případě nebezpečí. Má důležitou roli v metabolismu sacharidů, zvyšuje syntézu glukózy, zdroj energie v celém těle. Přispívá také k udržení energetické rovnováhy po celý den. Náš organismus bohužel nedělá rozdíly při různých stresových situacích . Kortizol produkuje nejen v nebezpečných situacích, ale také když jste ve stresu před důležitými závody, v práci, když se dostanete do dopravní zácpy atd... To vede k vysoké hladině kortizolu a k předčasnému vyčerpání organizmu.

Značka Reflex Nutrition

Profesionální sportovní výživa

Značka Reflex patří v oblasti sportovní výživy mezi světové lídry. Díky inovacím jako je nativní technologie zpracování proteinu, chelátově vázané minerály a další, špičkovým formulím, používání výhradně prémiových surovin a díky trvalé garanci kvality u všech produktů. Doplňky stravy značky Reflex se neopírají o marketingová tvrzení, ale o bezkonkurenční složení prověřené profesionálními sportovci i širokou fitness komunitou.


Vyrobeno v UK

Všechny doplňky značky Reflex Nutrition jsou vyráběny na vlastních linkách Reflexu v Brightonu ve Spojeném království. Výrobní zařízení Reflex Nutrition v Brightonu představuje špičku ve svém oboru a zároveň dává Reflexu plnou kontrolu nad procesem výroby a nad udržením maximálního standardu.

Vysoce kvalitní minerály

Minerály obsažené v doplňcích jsou v organických přírodních formách, konkrétně s chelátovými vazbami. Na rozdíl od levných anorganických forem jsou přirozené pro tělo a proto lépe vstřebatelné. Množství minerálu absorbovaného do těla a následná bioaktivita je u organických forem minerálů výraznější než u anorganických forem.

Prémiové suroviny

Značka Reflex Nutrition nepoužívá sójový protein nebo jiné levné suroviny. Veškeré použité složky, proteiny, minerály, vitamíny, enzymy, probiotika a rostlinné extrakty mají nejvyšší možný rating.

Zelená energie

Reflex při výrobě používá energii ze solárních panelů. Pokud nedostačuje, vypomáhá společnost Ecotricity vyrábějící pomocí větrných a slunečních elektráren nejčistší elektřinu ve Velké Británii. V budovách Reflex se nepoužívá žádný plyn, naopak je široce využité sluneční světlo, žárovky mají časovače a jsou nastavené na úporný provoz. Reflex se rovněž snaží šetřit papírem a papírovým materiálem - použité kartony jsou na vlastní drtičce zpracované na výplň do zásilek. Na svět také přišel první doplněk Reflex s kompostovatelným obalem - Plant Based Protein. Všechny plastové obaly doplňků Reflex jsou plně recyklovatelné.
Složení:
KSM-66® Ashwaghanda (MLÉKO), mléčné peptidy Lactium®, tvrdá kapsle (hypromelóza), bisglycinát zinečnatý, vitamin B9 (kyselina listová), protispékavá látka (oxid křemičitý).

Aktivní látky:
v 1 kapslí (% RHP*)
Kyselina listová 300 μg (150 %*)
Zinek 1,5 mg (15 %)
KSM-66® Ashwaganda 300 mg
Lactium® 150 mg
Obsah ostatních účinných látek v 1 kapsli:
Jinan dvoulaločný120 mg
Dávkování:
až 2 kapsle denně s jídlem dle potřeby. Balení obsahuje 15 - 30 dávek. Upozornění: Používejte spolu s jídlem jako součást zdravé a rozmanité stravy, nikoli jako náhradu této stravy. Tento výrobek není určen k léčbě jakéhokoli vám známého onemocnění nebo podezření na něj. Před použitím tohoto výrobku se poraďte se svým lékařem, pokud užíváte jakékoli léky nebo trpíte jakýmkoli onemocněním. Přípravek nesmí užívat těhotné nebo kojící ženy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Muže obsahovat i stopy ryb nebo korýšů.

Měrná cena: 16 Kč vč. DPH / 1cps

V této kategorii výrobků také nabízíme:


MaxiVita Exclusive detox očista jater 20 šumivých tablet

Krill oil 60 kapslí

Omega 3:6:9 Oil 200ml Organic

Kurkumin 30 tobolek




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna