CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



MaxiVita Exclusive podpora imunity 20 šumivých tablet

0x
I
Z
K
R
 
Kód zboží:12267017
Výrobce:Vitar - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:52 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

MaxiVita Exclusive podpora imunity 20 šumivých tablet

Posilujte imunitu a obranyschopnost organizmu příjmem vitaminů C, D3 a minerální látky zinku. Pohodlně formou šumivých tablet s osvěžující příchutí grepu a limetky.

Vitamin C podporuje správnou funkci imunitního systému i energetického metabolizmu. Má vliv také na naši nervovou soustavou, psychickou činnost a ochranu buněk před oxidativním stresem. Navíc přispívá ke snižování míry únavy a vyčerpání nebo zvyšování vstřebávání železa či kolagenu.

Vitamin D je další neméně důležitý vitamin pro náš imunitní systém, a to tím, že „vyzbrojí“ buňky k boji proti infekci. Významně navíc ovlivňuje metabolismus vápníku a fosforu, které jsou důležité pro stavbu kostí a zubů.

Oba vitaminy je vhodné doplnit zinkem. Jde o minerální látkou, která nejenže podporuje naši obranyschopnost, ale přispívá i k udržení správného stavu kostí, vlasů, nehtů a pokožky, podílí se na metabolismu makroživin, mastných kyselin nebo kyselin a zásad.

Doplněk stravy – tablety s obsahem vitaminů a minerální látky. Se sladidly.
Složení:
obsahuje: sladidlo – sorbitol, kyselina – kyselina citronová, regulátor kyselosti – hydrogenuhličitan sodný, kyselina L-askorbová, přírodní aromata, protispékavá látka – polyethylenglykol (PEG 6000), citrát zinečnatý, cholekalciferol, barvivo – riboflavin, protispékavá látka – talek, sladidla – sukralóza, citróza (neohesperidin DC)
Dávkování:
Dospělí a děti od 12 let 1 tableta denně. Tabletu rozpusťte ve 200 ml vody. Není určeno pro děti do 12 let. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. UPOZORNĚNÍ Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky. Tubu těsně uzavírejte! Ukládejte mimo dosah dětí! Skladujte v suchu od 5 °C do 25 °C v dobře uzavřeném obalu. Minimální trvanlivost do konce data uvedeného na dně tuby.

Měrná cena: 3 Kč vč. DPH / 1tbl

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Nutriskin Shape 60 kapslí

Black Seed 450mg 90 kapslí Organic

BetaGlukan Trio komplex forte 30 kapslí

Ubiquinone Q10 100 mg 100 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna