CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Křemík 125 mg extrakt z přesličky 90 tablet

0x
I
Z
 
Kód zboží:37064001
Výrobce:VitaHarmony - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:109 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:


VE Křemík 125mg extrakt z přesličky 150 tbl




klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Křemík 125 mg extrakt z přesličky 90 tablet

Křemík mineralizuje kosti a podílí se na tvorbě kostní tkáně. V kloubních spojeních pomáhá při výstavbě kolagenových a elastinových vláken. Vlasy si díky křemíku zachovávají zdravou pružnost a vzhled. Kůži napomáhá ke zdravému prokrvení.

Patří mezi esenciální biogenní prvky. Ihned po kyslíku je druhým nejhojněji zastoupeným prvkem v zemské kůře. V čisté podobě se křemík v přírodě nevyskytuje, setkáváme se pouze s jeho sloučeninami.

Doporučuje se užívat křemík společně se selenem a biotinem. Biotin přispívá k udržení normálního stavu pokožky. Selen napomáhá vlasům i nehtům.
Složení:
Přeslička rolní (extrakt) – 125 mg, přidané látky: fosforečnan vápenatý (E450), mikrokrystalická celulosa (E460), kyselina stearová (E570), stearan hořečnatý (E470b), křemičitan hořečnatý (E553a), šelak (E904).
Průměrné nutriční informace v 1 tabletě:
Křemík125 mg
Dávkování:
1 tableta 1x denně. Tabletu je možné zapít tekutinou.

Měrná cena: 1 Kč vč. DPH / 1tbl



Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna