CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Beauty blend hair and skin 360 g french vanilla

0x
I
Z
 
Kód zboží:45067126
Výrobce:Ostrovit - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:262 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Beauty blend hair and skin 360 g french vanilla

OstroVit Beauty Blend Hair & Skin je komplexní doplněk stravy, který je zdrojem bílkovin a dále obsahuje kolagen, kyselinu hyaluronovou, vitamín C, vitamín A, zinek a biotin. Jde o přípravek s lahodnou vanilkovou příchutí, dostupný ve výhodné práškové formě. . Jedná se o produkt bez přidaného cukru, který se skvěle hodí jako doplněk stravy pro lidi, kteří dbají na zdravý a krásný vzhled.
Zdroj bílkovin - Jedna porce přípravku obsahuje 24 g makroživiny.
Komplexní zdroj cenných látek - Jedna porce doplňku stravy dodá tělu 2550 mg hydrolyzovaných peptidů rybího kolagenu, 40 mg kyseliny hyaluronové, dále 80 mg vitaminu C, 15 mg zinku, 2500 μg biotinu a 800 μg vitaminu A.
Lahodná chuťová varianta - Doplněk stravy s příchutí francouzské vanilky potěší chuťové buňky.
Bez přidaného cukru - Výrobek obsahuje nízkoenergetické sladidlo, kterým je sukralóza, která přispívá ke snížení obsahu kalorií ve výrobku.
1 porce = 3 odměrky = 30 g.
Účinnost - Balení produktu obsahuje 12 porcí přípravku.
Pohodlná forma - Přípravek dostupný ve formě prášku zajišťuje bezproblémové zásobování doplňkem stravy a je ideální pro osoby, které mají potíže s polykáním tablet.
OstroVit Beauty Blend Hair & Skin - komplexní doplněk stravy
Protein – Jedná se o makromolekulární chemickou sloučeninu tvořenou aminokyselinovými zbytky spojenými peptidovými vazbami. Jde o složku, která se vyskytuje ve všech živých organismech a v lidském těle tvoří asi 20 % celkové tělesné hmotnosti. Protein má celou řadu funkcí, vč. stavební, dopravní nebo regulační a je nezbytný pro správné fungování organismu. OstroVit využívá syrovátkový proteinový koncentrát z mléka, který se vyznačuje výbornou rozpustností a asimilovatelností a také krátkou dobou vstřebávání.

Kolagen - Jedna z hlavních stavebních bílkovin těla, která je přirozeným polymerem a důležitou složkou mezibuněčné hmoty živočišných organismů. Mořský kolagen typu I použitý v OstroVitu je zdrojem hydrolyzovaných peptidů rybího kolagenu, který svou strukturou připomíná kolagen lidský. Díky tomu je látka v lidském těle dokonale absorbována.

Kyselina hyaluronová - polysacharid ze skupiny glykosaminoglykanů. Je to látka, která se vyskytuje ve všech živých organismech a v lidském těle je součástí mezibuněčné matrix dermis a je hlavní složkou synoviální tekutiny. OstroVit využívá hyaluronát sodný - derivát kyseliny hyaluronové ve formě sodné soli, tedy formy přirozeně se vyskytující mezi organismy, která má pozitivní vliv na biologickou dostupnost sloučeniny.

Vitamin C - kyselina askorbová - organická chemická sloučenina klasifikovaná jako vitaminy rozpustné ve vodě. Jedná se o exogenní látku, kterou si tělo neumí samo syntetizovat, proto je nutné sloučeninu tělu dodávat zvenčí - složku najdeme v potravě v čerstvém ovoci a zelenině vč. papriky, kedlubny, pomeranče nebo černého rybízu, ale i v doplňcích stravy.

Zinek - chemický prvek se symbolem Zn, který se v lidském těle vyskytuje především v kosterních svalech a kostech, v menším množství také v mozku, slinivce nebo játrech. Jde o látku, kterou lze nalézt v široké škále potravin: za hlavní zdroje zinku jsou považovány červené maso, drůbež, suché luštěniny, ořechy a celozrnné cereálie.

Biotin - heterocyklická, organická chemická sloučenina, klasifikovaná jako ve vodě rozpustný vitamín B. Biotin je také někdy označován jako vitamín B7 nebo vitamín H. Jde o složku, kterou najdeme v živočišné i rostlinné potravě – mezi zdroje biotinu patří vnitřnosti a ryby, ale také ořechy a semena.

Vitamin A - derivát karotenu patřící do skupiny karotenoidů. Jde o složku řazenou mezi vitaminy rozpustné v tucích, které se v lidském těle hromadí v játrech a tukové tkáni. Vyskytuje se přirozeně v potravinách, ve výrobcích jako jsou vnitřnosti, mléko a mléčné výrobky, zelenina - mrkev, batáty, dýně a ovoce, kupř. broskve.

Vlastnosti složek obsažených v OstroVit Beauty Blend Hair & Skin:
Protein pomáhá udržovat zdravé kosti.

Vitamin C přispívá k normální tvorbě kolagenu k zajištění správné funkce krevních cév, kostí, chrupavek, zubů, dásní a kůže a také k podpoře ochrany buněk před oxidativním stresem.

Zinek přispívá k udržení zdravých vlasů, pokožky a nehtů.

Biotin podporuje udržení zdravé pokožky a vlasů.

Vitamin A přispívá k udržení zdravé pokožky a normální funkci imunitního systému.
Složení:
Čistá hmotnost produktu: 360 g
Počet porcí v balení: 12
Velikost porce: 30 g
Aktivní složky na porci % RI*
Peptidy rybího kolagenu (hydrolyzované) 2550 mg -
Kyselina hyaluronová (hyaluronát sodný) 40 mg -
Vitamín C 80 mg 100%
Zinek 15 mg 150%
Biotin 2500 μg 5000%
Vitamín A 800 μg 100%
*RI - Referenční příjem
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota1689 kJ
Sacharidy - uhlohydráty6.2 g
Sůl0.46 g
Tuky6.6 g
Z toho cukry6.2 g
Z toho nasycené mastné kyseliny4.2 g
Bílkoviny - proteiny79 g
Energetická hodnota400 kCal
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Vitamín A2666.67 mcg
Vitamín B7 - biotin8333.33 mcg
Vitamín C266.67 mg
Zinek50 mg
Obsah ostatních účinných látek ve 100 g výrobku:
Kyselina hyaluronová133.33 mg
Rybí kolagen peptid8500 mg
Dávkování:
Rozpusťte 1 porci 30 g (3 odměrky) ve 200 ml mléka nebo vody. Užívejte jednu porci denně. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Doplněk stravy by neměl být používán jako náhrada (náhrada) pestré stravy. Doporučuje se vyvážená strava a zdravý životní styl. Nekonzumujte, pokud jste alergičtí na některou ze složek produktu. Přípravek by neměly používat děti, těhotné ženy a kojící matky. Uchovávejte mimo dosah malých dětí. Skladujte při teplotě 15-25°C v uzavřeném obalu, v suchu. Chraňte před přímým slunečním zářením.

Měrná cena: 66 Kč vč. DPH / 100g

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Co-enzyme B complex 30 kapslí

Echinacea třapatka nachová 120 kapslí Echinacea purpurea

Vegan Omega 3 2850mg DHA & EPA 275ml

Ginkgo biloba extrakt 50:1 60mg 300 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna