CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Pharma Liver aid vege 90 kapslí

0x
I
Z
 
Kód zboží:45067101
Výrobce:Ostrovit - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:249 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Pharma Liver aid vege 90 kapslí

Výživový doplněk s obsahem speciálně vybraného komplexu látek na podporu zdraví jater. Obsahuje extrakt z ostropestřce mariánského, artyčokového listu, kurkumy, dále výtažek z černého pepře, cholin, inulin, NAC a vitamín B6.

Ostropestřec mariánský podporuje normální funkci jater, může mít příznivý vliv na žaludeční sliznici, poskytuje podporu při fungování detoxikačních procesů, může mít ochranný účinek na jaterní buňky (hepatocyty), může snižovat hladinu LDL a podporuje detoxikaci organismu.

Vitamín B6 přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání, k přispívá k regulaci hormonální aktivity, k normální funkci imunitního systému, k normálnímu metabolismu bílkovin a glykogenu.

N-Acetyl-L-Cystein je antioxidant s četnými pozitivními vlivy na naše zdraví. Pomáhá chránit naše plíce, mozek a srdce, bojuje proti infekcím a zánětům, zvyšuje hladinu glutationu a tím chrání tělo (buňky) před oxidačním stresem, který bývá příčinou chronických onemocnění.
Složení:
Cholin bitartrát, extrakt ze semene ostropestřce mariánského (80% silymarinu, včetně 30% silybinu a isosilybinu), extrakt z kurkumy (95% kurcuminoidu), N-acetylcystein (NAC), inulin, L-glutathion snížený, extrakt z artyčokového listu (5% cynarin), výtažek z černého pepře (95% piperin), vitamín B6 (P-5-P pyridoxalo 5- fosfát), skořápka kapslí (činidlo zvětšující objem: hydroxypropylmethylcelulóza), protispékavá látka: hořečnaté soli mastných kyselin.

Upozornění: Výrobek může obsahovat mléko, vejce, lepek, sója, ořechy.
Nutriční informace v jedné dávce:
Vitamín B6 - pyridoxin10 mg
Nutriční informace v jedné dávce:
L-Glutation100 mg
Cholin Bitartrát300 mg
Extrakt z Artyčoku100 mg
Extrakt z černého pepře10 mg
Inulin130 mg
Kurkumový extrakt200 mg
N-acetyl cystein150 mg
Ostropestřec mariánský200 mg
Dávkování:
3 kapsle denně s jídlem.

Měrná cena: 3 Kč vč. DPH / 1cps

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Hloh jmelí a česnek 30 tobolek

Ubiquinone Q10 100 mg 30 kapslí ubiquinone coenzyme Q10

Skin Repair Oil 100ml Organic

Pharma elite Omega 3 D3 + K2 30 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna