CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE





klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Pharma Vitamin D3 4000 IU drops 30 ml

Silná dávka vitamínu D3, který účinně bojuje proti infekcím, podporuje silnou obranyschopnost, podporuje správné vstřebávání vápníku a fosforu nebo posiluje zdraví kostí a svalů.

Účinky vitamínu D3:
- Podporuje správné vstřebávání vápníku a fosforu
- Udržuje optimální hladinu fosforu v krvi
- Podporuje zdraví kostí svalů
- Podporuje imunitní systém
- Má pozitivní vliv na cévní systém
- Slouží jako prevence před cukrovkou a různými druhy nádorů.

Nedostatek vitaminu D vede u dětí k malformacím známým jako rachitida (křivice). U dospělých způsobuje narušení skladby kostí (osteoporózu, osteopenii) a zvýšený výskyt zlomenin. Nedostatek vitaminu D je velmi častý u starších lidí a zapříčiňuje osteoporózu, nižší svalovou sílu a hmotu (sarkopenii), nižší fyzickou aktivitu a častější pády. Nové studie pak v důsledku nedostatku vitaminu D poukazují na zvýšený výskyt autoimunitních, onkologických, kardiovaskulárních a dalších civilizačních onemocnění (např. diabetu).

Vysoký obsah vitaminu D ve formě cholekalciferolu z lanolinu vám umožní úspěšně se zabezpečit proti infekcím a může sloužit jako důležitý faktor v prevenci takových onemocnění, jako je cukrovka, hypertenze a nádory.
Další složkou doplňku je vitamin E ve formě D-alfa-tokoferol acetátu. Tato složka má silné antioxidační vlastnosti, díky nimž dokáže chránit organismus před nemocemi způsobenými volnými radikály. Základem doplňku je MTC olej pro podporu tukového metabolismu, ochranu zdraví srdce a cév, vice energie, lepší náladu, trávení a absorpci nutrientů.

Vlastnosti spreje v bodech:
- Unikátní kombinace látek s vysoce vstřebatelnou formou vitamínu D, vitaminu E a MCT oleje
- Maximální podpora imunity - složky obsažené v doplňku mají silné antioxidační vlastnosti a podporují obranyschopnost organismu. Snižují také morbiditu a umožňují zvýšení počtu protizánětlivých cytokinů.
- Pouhé dvě kapky doplňku stravy stačí k tomu, aby organismus získal 4000 IU vitaminu D. Takové množství účinné látky se doporučuje zejména seniorům. Mladším lidem se doporučuje používat jednu kapku přípravku denně.
- Vhodní forma - doplněk stravy je dostupný v revoluční formě kapek, které si snadno odměříte pomocí dodané pipety.
Složení:
MCT olej obsahující mastné kyseliny se středně dlouhým řetězcem z olejnatých semen morčete, D-alfa-tokoferylacetát (vitamín E), cholekalciferol z lanolinu (vitamín D).

Upozornění: Výrobek může obsahovat mléko, vejce, lepek, sója, ořechy.
Nutriční informace v jedné dávce:
Vitamín D0.05 mg
Vitamín E1.8 mg
Dávkování:
Zdraví dospělí do 75 let - 1 kapka denně s jídlem. Zdraví dospělí nad 75 let - 2 kapky denně s jídlem. Před použitím je vhodné provést krevní test na 25-(OH) D a výsledky konzultovat s lékařem nebo lékárníkem.

Měrná cena: 0 Kč vč. DPH / 100ml



Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna