CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Brewers yeast 200 tablet pivovarské kvasnice

0x
I
Z
 
Kód zboží:45067145
Výrobce:Ostrovit - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:145 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Brewers yeast 200 tablet

OstroVit Pivovarské kvasnice je moderní doplněk stravy, který obsahuje vitamíny skupiny B, železo, fosfor a další minerály. Tablety z pivovarských kvasnic jsou pro organismus bezpečné a snadno se konzumují. Na rozdíl od pekařského droždí nezpůsobují žádné nepříjemné zažívací potíže.

Vlastnosti složek obsažených v pivovarských kvasnicích OstroVit:
Přestože si pivovarské kvasnice většina z nás spojuje především s výrobou některého z oblíbených alkoholických nápojů, má i tato přísada mnoho různých vlastností, díky kterým se zdravě postaráte o krásný vzhled.

BOHATSTVÍ MINERÁLŮ - Minerály obsažené v pivních kvasnicích, tedy především železo a fosfor, zajišťují krásný vzhled bez jakýchkoli obětí.
PÉČE O PLEŤ – OstroVit Brewer’s Yeast tabs se doporučují těm, kteří se potýkají s mastnou pletí a akné. Přírodní složky obsažené v doplňku regulují činnost mazových žláz a tím udržují optimální úroveň hydratace pokožky.
POSÍLENÍ VLASŮ A NEHHŮ - Minerály obsažené v doplňku ovlivňují stav vlasů a dalších tkání. Díky nim jsou vlasy silnější a lesklejší, nevysychají, nehty se zase tak často nelámou.
KAŽDODENNÍ KOMFORT – Jedna krabička doplňku stravy OstroVit Brewer’s Kvasinky vystačí na více než měsíc pravidelné suplementace. Pivní kvasnice ve formě tablet se snadněji dávkují ve srovnání s práškem, který je nutné použít k přípravě perorální suspenze.
Laboratorně ověřená kvalita
V zájmu zdraví našich zákazníků jsou námi vyráběné produkty pravidelně testovány v nezávislé akreditované laboratoři s cílem zajistit a udržet nejvyšší kvalitu.
Složení:
Aktivní složky 1 porce 2 porce
Suché pivovarské kvasnice neaktivní 1200 mg 2400 mg
Obsah ostatních účinných látek v jedné dávce
suché neaktivní pivovarské kvasnice1200 mg
Dávkování:
Užívejte 1 dávku (3 tablety) dvakrát denně. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Přípravek nepoužívejte jako náhradu (náhradu) pestré stravy. Doporučuje se vyvážená strava a zdravý životní styl. Nepožívejte, pokud jste alergičtí na některou ze složek. Děti, těhotné a kojící ženy nesmí přípravek užívat. Držte mimo dosah dětí.

Měrná cena: 1 Kč vč. DPH / 1tbl

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Forcapil croissance želé malina 60 kapslí

Ženšen pravý 80% ginsenosidů 100 kapslí

Icelandic Angelica 30 kapslí Organic

Super Omega 3 fish oil 1000 mg 90 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna