CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Acerola + Vitamín C 90 tablet

0x
I
Z
 
Kód zboží:37062001
Výrobce:VitaHarmony - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:152 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Acerola + Vitamín C 90 tablet

Acerola je bohatým zdrojem vitamínu C. Obsahují až 30 x více vitaminu C než citrusy. Dodá organismu tak potřebnou dávku vitamínu C k podpoře imunitního systému.

Vitamín C přispívá k normální činnosti nervové soustavy, přispívá k normální psychické činnosti, přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem, přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání.
Složení:
Acerola, vitamín C, mikrokrystalická celulóza E460, kyselina stearová E570, zesíťovaná sodná sůl karboxymethylcelulózy E468, stearan hořečnatý E470b, křemičitan hořečnatý E553a, polyvinylpyrrolidon E1201, šelak E904.
Průměrné nutriční informace v 1 tabletě:
Vitamín C250 mg
Průměrné nutriční informace v 1 tabletě:
Acerola500 mg
Dávkování:
1 – 2 tablety denně. Tabletu je možno zapít tekutinou. Skladování: Na suchém a chladném místě, v uzavřeném obalu, mimo dosah dětí! Minimální trvanlivost do data uvedeného na obalu. Upozornění: Obsah začněte užívat pouze z nepoškozeného bezpečnostního obalu. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno dětem do 3 let. Není určeno jako náhrada pestré stravy.

Měrná cena: 2 Kč vč. DPH / 1tbl



Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna