CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Pharma Methyl B-complex powder 180 g broskev pomeranč

0x
I
Z
R
B
S
 
Kód zboží:45068019
Výrobce:Ostrovit - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:380 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Pharma Methyl B-complex powder 180 g broskev pomeranč

OstroVit Pharma Methyl B complex je vysoce kvalitní doplněk stravy, který obsahuje sadu 14 cenných ingrediencí - V produktu naleznete mj. vitamíny skupiny B, inulin nebo kyselina para-aminobenzoová (PABA). Jedná se o přípravek z elitní řady OstroVit Pharma s lahodnou příchutí broskve a pomeranče, dostupný v práškové formě. Jde o produkt vytvořený pro uvědomělé spotřebitele, kteří chtějí svou každodenní stravu doplnit o hodnotné ingredience.
Zdroj cenných sloučenin - Jedna porce doplňku stravy dodá tělu 1,3 g inulinu, dále 100 mg thiaminu, 40 mg riboflavinu, 16 mg niacinu a 50 mg cholinbitartrátu. V porci přípravku dále najdete 150 mg kyseliny pantotenové, 18 mg vitaminu B6, 2500 μg biotinu, 50 mg myo-inositolu a 600 μg kyseliny listové, 50 mg kyseliny PABA, 100 μg vitaminu B12, 80 mg vitaminu C a 12 mg vitaminu E.
Jedinečné chuťové složení - Přípravek s příchutí broskev-pomeranč poskytuje jedinečný chuťový zážitek.
Bez přidaného cukru - Doplněk obsahuje nízkoenergetická sladidla, což přispívá ke snížení energetického obsahu produktu.
1 porce = 4 odměrky = 3 g
Účinnost - Balení produktu obsahuje 60 porcí přípravku, což vystačí na dva měsíce pravidelné suplementace.
Komfortní forma- Přípravek dostupný v práškové formě zajišťuje bezproblémový přísun doplňku stravy a je skvělý pro lidi, kteří mají potíže s polykáním tablet.
OstroVit Pharma Methyl B-komplex - komplexní doplněk každodenní stravy
Inulin je sloučenina tvořená více než 30 molekulami jednoduchých cukrů, které jsou spojeny β-2,1-glykosidovými vazbami v nerozvětvený řetězec. Jde o polysacharid rostlinného původu, který není tráven v horní části gastrointestinálního traktu a v nestrávené formě je transportován do tlustého střeva, kde prochází bakteriální fermentací v tlustém střevě.

Vitaminy skupiny B jsou ve vodě rozpustné sloučeniny, které je nutné tělu průběžně dodávat, protože si je tělo nedokáže přirozeně syntetizovat. Běžně se vyskytují v potravinách – Najdeme je v suchých semenech luštěnin, mléce a mléčných výrobcích, dále ve vejcích, ořeších, ovoci, zelenině nebo kvasnicích. Mezi vitaminy skupiny B patří sloučeniny jako thiamin (vitamin B1), riboflavin (vitamin B2), niacin (vitamin B3), kyselina pantotenová (vitamin B5), pyridoxin (vitamin B6), biotin (vitamin B7), kyselina listová (vitamin B9), stejně jako kobalamin (vitamin B12).

Cholin – živina, donedávna označovaný jako vitamín B4, který je v současnosti považován za sloučeninu podobnou vitamínu, vykazující podobnost s aminokyselinami, které jsou v malém množství přirozeně syntetizované v lidském těle. Je to látka, která se nachází také v potravinách, především v živočišných produktech.

Inositol – živina, která je chemicky klasifikována jako polyoly. Jde o látku, která byla donedávna označována jako vitamin B8, ale současné údaje naznačují, že inositol je sloučenina podobná vitaminu, kterou si lidské tělo přirozeně vytváří. Složku však můžeme tělu dodat i s potravou – největší množství inositolu najdeme v čerstvém ovoci a zelenině, stejně jako v ořeších a obilovinách.

PABA - kyselina para-aminobenzoová - organická chemická sloučenina, která byla donedávna klasifikována jako vitamin a nazývaná vitamin B10. V současné době se však vzhledem k tomu, že kyselina para-aminobenzoová může přirozeně tvořit v lidském těle, má za to, že PABA je látka podobná vitaminům a patří do skupiny aminokyselin.

Vitamin C je organická chemická sloučenina, patří do skupiny polyhydroxyalkoholů. Jde o ve vodě rozpustnou látku, kterou najdeme v čerstvé zelenině a ovoci.

Vitamin E je skupina organických chemických sloučenin, klasifikovaných jako vitaminy rozpustné v tucích. Potravinové zdroje vitaminu E zahrnují rostlinné oleje, mj. olivový olej a slunečnicový olej, stejně jako ořechy a klíčky obilných semen.

Vlastnosti složek obsažených v OstroVit Pharma Methyl B-complex:
Thiamin přispívá ke správné činnosti nervové soustavy a riboflavin přispívá ke snížení únavy a vyčerpání a niacin podporuje udržení správných psychických funkcí. Kyselina pantotenová přispívá k udržení normálního energetického metabolismu, zatímco vitamín B6 podporuje správnou funkci imunitního systému. Biotin podporuje udržení zdravých vlasů a pokožky a foláty podporují správnou syntézu aminokyselin. Vitamin B12 naopak hraje roli v procesu buněčného dělení.

Cholin přispívá k udržení normálního metabolismu homocysteinu a přispívá ke správné činnosti jater. Kromě toho sloučenina přispívá k udržení optimálního metabolismu tuků.

Vitamin C přispívá ke správné funkci imunitního systému a také podporuje správnou tvorbu kolagenu pro zajištění optimální funkce cév, kostí, chrupavek a dásní, zubů a kůže. Látka také pomáhá snižovat únavu a vyčerpání, ba co víc, podporuje
Složení:
Čistá hmotnost produktu: 180 g
Počet porcí na nádobu: 60
Velikost porce: 3 g
Aktivní složky na porci % RI*
Inulin 1,3 g -
Thiamin 100 mg 9091%
Riboflavin 40 mg 2857 %
Niacin 16 mg 100%
Cholin bitartrát 50 mg -
Kyselina pantothenová 150 mg 2500%
Vitamín B6 18 mg 1286 %
Biotin 2500 μg 5000%
Inositol (Myo-inositol) 50 mg -
Kyselina listová 600 μg 300%
Kyselina para-aminobenzoová PABA 50 mg -
Vitamín B12 100 μg 4000%
Vitamín C 80 mg 100%
Vitamin E 12 mg 100%
*RI - Referenční příjem
Dávkování:
Jednu dávku přípravku 3 g (4 odměrky) rozpusťte ve 100-150 ml vody. Nelijte horkou vodu. Užívejte 1 porci denně. Výrobek je určen pro dospělé. Použijte prosím odměrku, která je součástí balení (1 ml). Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Přípravek nepoužívejte jako náhradu (náhradu) pestré stravy. Doporučuje se vyvážená strava a zdravý životní styl. Nepožívejte, pokud jste alergičtí na některou ze složek. Děti, těhotné a kojící ženy nesmí přípravek užívat. Držte mimo dosah dětí. Tento obal uchovávejte těsně uzavřený na suchém místě při teplotě 15-25°C. Chraňte před přímým slunečním zářením.

Měrná cena: 190 Kč vč. DPH / 100g

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Super Vitamin B Complex 60 kapslí

Pharma vitamin B12 methylcobalamin lozenges 360 tablet

B-complex + vit. C + vit. E 2 x 100 vege kapslí

Biotin 100 kapslí vitamin B7




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna