CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Tribulus 90% + piperine 2 x 90 kapslí

0x
B
S
R
T
A
 
Kód zboží:33092029
Výrobce:Maxxwin - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:384 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:


Tribulus 90% + piperine 90 kapslí




klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Tribulus 90% + piperine

Doplněk stravy pro muže, zvyšující hladinu testosteronu v těle. Jedná se o přirodní stimulant, který vyhledávají muži zejména po 30 letech věku, kdy právě hladina testosteronu začíná klesat. V každé tobolce najdete 500mg Tribulus terrestris s obsahem 90% saponinů, který zaručuje vysokou účinnost, a navíc obsahuje extrakt z černého pepře (piperin), který svými účinky dokáže zvyšovat účinky jiných látek (tribulus, kurkumin). Tribulus terrestris (Kotvičník zemní) se používal po staletí ve starověkém Řecku, Indii a Africe k omlazení těla, zvýšení fyzické kondice a zvýšení testosteronu v mužském těle a obsahuje vysokou hladinu rostlinných „anabolických steroidů.“ Dále zvýšuje svalovou sílu a účinně působí na tělesné složení (poměr svalstva a tuku). Vhodné nejen pro vrcholové, ale i rekreační sportovce.

-Extrakt z černého pepře (piperin) zvyšující účinky tribulusu
-Zvyšuje hladinu testosteronu
-Zvyšuje svalovou sílu
-Upravuje tělesné složení (poměr svalstva a tuku)

Doplněk stravy. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Skladujte v suchu při teplotě do 25°C. Chraňte před mrazem a přímým slunečním zářením. Není určeno pro děti, těhotné a kojící matky. Ukládejte mimo dosah dětí. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Minimální trvanlivost do data uvedeného na obalu.
Složení:
Tribulus Terrestris (standardizovaný extrakt 90% saponinů), Transparentní želatinová tobolka, fosforečnan vápenatý E341 – protispékavá látka, Stearát hořečnatý E470b – protispékavá látka, Extrakt černého pepře (obsahuje Piperin).
Obsah ostatních účinných látek v 1 kapsli:
Piperin2.5 mg
Tribulus Terrestris extrakt500 mg
Dávkování:
Doporučené dávkování: Užívejte 1x denně 2 tobolky, vždy před tréninkem nebo fyzickým výkonem.

Měrná cena: 2 Kč vč. DPH / 1cps



Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna