CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Extra C 550 mg 90 kapslí

0x
I
Z
K
X
 
Kód zboží:66062001
Výrobce:Viridian nutrition
Dostupnost:skladem
 
Cena:412 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:


Extra C 550 mg 150 kapslí
Extra C 950 mg 120 kapslí
Extra C 950 mg 90 kapslí




klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Extra C 550 mg 150 kapslí

Vitamín C doplněný o patentovaný komplex nazvaný Pure-Way. Ten obsahuje citrusové bioflavonoidy a speciální mastné kyseliny. Přídavek těchto kyselin významně souvisí s biodostupností a vstřebatelností.
Prostupnost vitamínu C organismem a jeho následné hladiny jsou pak řádově vyšší než u obyčejného vitamínu. Spolu s lipozomálními patří vitamíny doplněné o mastné kyseliny z hlediska vstřebatelnosti k těm nejefektivnějším. Vitamín C obsažený v doplňku je získaný pomocí fermentace kukuřice.

Extra C obsahuje pH neutrální formu vitamínu C, která je šetrná k zažívání.

Extra C také obsahuje spektrum citrusových bioflavonoidů, které se přirozeně nachází v citrusových plodech a působí synergně spolu s vitamínem C. Výrobcem tohoto komplexu je společnost One Innovation Labs a jejich účinek byl vědecky prokázán.
Složení:
V 1 kapsli: Komplex PureWay-CTM 550 mg [z toho Vitamín C (kyselina L-askorbová) 495 mg (619 %), citrusové bioflavonoidy 27,5 mg, směs mastných kyselin 27,5 mg], obal kapsle 100 mg (hydroxypropylmethyl celuloza).
Vitamíny a minerály v jedné dávce
Vápník53 mg
Obsah ostatních účinných látek v jedné dávce
Ester C550 mg
Kyselina askorbová434 mg
kyselina threonová5 mg
obsah kysleiny linolové min.100 mg
Dávkování:
1-3 kapsle denně s jídlem nebo dle doporučení lékaře. Upozornění: Nevhodné pro děti do 3 let. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Nenahrazuje pestrou stravu. Skladujte v suchu a chladu, mimo dosah dětí.

Měrná cena: 5 Kč vč. DPH / 1



Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna