CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Creatine caps 250 kapslí

0x
B
S
F
E
V
X
C
 
Kód zboží:68082001
Výrobce:LSP nutrition - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:659 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Creatine caps 250 kapslí

Mikronizovaný creatine monohydrate s transparentním složením zvyšuje explosivní sílu, urychluje regeneraci a podporuje tvorbu svalové hmoty.

Kreatin monohydrát je po dlouhá léta využíván ve všech sportovních odvětvích. Kreatin je látka tělu vlastní, je přítomna v každé lidské buňce jako zdroj pro obnovu buněčné energie ATP.
V závislosti na tělesné hmotnosti a množství svalové hmoty, představují zásoby kreatinu množství v rozpětí 100 až 150g obsaženého v celém těle. Z toho je denně využito 2 až 4 g kreatinu pro běžné fyzické aktivity. Polovinu z tohoto množství si tělo produkuje samo, zbytek musí být dodán do organismu potravou. Tomu odpovídá zhruba 500g hovězího masa nebo ryb denně, což je z praktického hlediska velmi složité.

Kreatin monohydrát je ideální pro široké spektrum sportovních disciplín od kulturistiky po všechny sporty, kde je vyžadována explozivní síla a dynamika. Na současném trhu je k dispozici široké spektrum forem kreatinu, kritickým okamžikem je ale to, které produkty jsou prověřeny a jsou bezpečné.

"Sklenice studené vody, může obsahovat škodlivé bakterie a mikroby, i když se od 100% čisté vody na první pohled vůbec neliší."

Stejně je tomu i s kreatinem. Bílý prášek, který vypadá na první pohled čistý, může obsahovat toxické látky a nečistoty. Způsob výroby a výběru surovin představuje kritický bod pro výrobu kvalitního kreatin monohydrátu. Nekvalitní suroviny a nekompletní výrobní proces, který není stále monitorován vede k obsahu nežádoucích nečistot jako kreatinin, dicyandiamid a dihydrotriazin. Ty následně zatěžují ledviny a celý organismus, což může vést k velmi negativním důsledkům na celkový zdravotní stav jedince.
Složení:
Creatin monohydrát, želatinová kapsle.
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota204 kJ
Bílkoviny - proteiny12 g
Obsah ostatních účinných látek v 1 kapsli:
Kreatin880 mg
Dávkování:
6 kapslí denně zapijte zhruba 60 min. před tréninkem.

Měrná cena: 220 Kč vč. DPH / 100g

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Creatine monohydrate 3000 300 tablet

Creatine monohydrate 500 kapslí 800 mg

Creatine 5000 250 tablet

Creatine monohydrate 1000 kapslí 800 mg




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna