CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



All-In-One Wholefood Gainer 2000 g

0x
B
E
R
S
N
 
Kód zboží:83201201
Výrobce:USN - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:908 Kč vč. DPH
 
banánovo borůvkové palačinky
čokoláda
vanilka

snížená doprava po ČR



Doporučujeme alternativy:


BS Blade 100% Whey Mass gainer 3000g
Crash Weight gainer 5000 4500g
Massive X weight gainer 4000 g




klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Muscle Fuel Mass 1000 g

Muscle Fuel MASS - Potravina pro zvláštní výživu se sladidlem - vhodné pro sportovce. Muscle Fuel Mass je preparát vyvinutý speciálně pro jedince, kteří mají problém s nabráním tělesné hmotnosti a také pro všechny, kteří potřebují vysoký přísun sacharidů v rámci objemového nebo vytrvalostního tréninkového cyklu. Produkt je současně zdrojem bílkovin, které přispívají k růstu svalové hmoty, k udržení svalové hmoty a normálního stavu kostí. Přípravek zabezpečuje přísun sacharidů, bílkovin (proteinů) a nutričně hodnotných látek pro doplnění energie. Produkt obsahuje fosfor, který přispívá k normálnímu energetickému metabolismu, funkci buněčných membrán, k udržení normálního stavu kostí a k udržení normálního stavu zubů. Obsažený vápník přispívá k normální srážlivosti krve, energetickému metabolismu, činnosti svalů, nervových přenosů, trávicích enzymů, podílí se na procesu dělení a specializace buněk a je potřebný pro udržení normálního stavu kostí a zubů. Produkt obsahuje hořčík, který přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání, k elektrolytické rovnováze, k normálnímu energetickému metabolismu, činnosti nervové soustavy, činnosti svalů, syntéze bílkovin, psychické činnosti, k udržení normálního stavu kostí a zubů a podílí se na procesu dělení buněk.
Složení:
Maltodextrin, syrovátkový bílkovinný izolát a koncentrát (18.5%), sojový proteinový izolát, mléčný koncentrát, kakaový prášek (jen v příchuti Čokoláda), kalcium kaseinát, fruktóza, MCT(medium chain triglyceride středně dlouhé triglyceridy) olej, rýžový škrob, glutamin, leucin, aroma, micelární kasein, vaječný albumin,, stabilizátor: celulóza, L-valin, L-isoleucin, fosforečnan draselný, Lactoval® (mléčný minerální komplex), taurin, sladidlo: sukralóza, oxid hořečnatý, L- askorbová kyselina, Tolerase™ (pH stabilní laktáza), alfa-tokoferyl-acetát, citrát zinečnatý, nikotinamid, kalcium-D-pantothenát, retinol-acetát, biotin, kyanokobalamin, pyridoxin-5-fosfát, cholekalciferol, riboflavin, thiamin-monohydrát, kyselina listová, barvivo (jen v příchuti Jahoda): E124 - může nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí, extrakt z červené řepy.
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota1700 kJ
Sacharidy - uhlohydráty54.3 g
Tuky4.8 g
Vláknina2.9 g
Z toho cukry14.8 g
Z toho nasycené mastné kyseliny3.6 g
Bílkoviny - proteiny32 g
Vitamíny a minerály ve 100 g výrobku:
Vitamín B1 - thiamin0.38 mg
Vitamín B12 - kobalamin375 mg
Vitamín B20.21 mg
Vitamín B3 - niacin3.1 mg
Vitamín B5 - kyselina pantothenová0.9 mg
Vitamín B6 - pyridoxin0.24 mg
Vitamín B7 - biotin7.5 mcg
Vitamín C15 mg
Sodík171 mg
Vápník299 mg
Železo30 mg
Aminokyseliny ve 100 g výrobku:
L-Glutamin4638 mg
Taurin32 mg
BCAA5513 mg
Obsah ostatních účinných látek ve 100 g výrobku:
Dávkování:
Přidejte 3 odměrky do 400ml studené vody. Rozmíchejte ručně v šejkru po dobu přibližně 30 vteřin, poté nechte minutu odstát. Užívejte 2 až 3 krát denně. Dávkování může být i poloviční. Pro vyšší energetický přísun ve formě bílkovin a sacharidů lze pro přípravu místo vody použít i nízkotučné mléko. Upozornění Nepřekračujte maximální doporučenou denní dávku. Přípravek neslouží jako náhrada za pestrou denní stravu. Není určeno pro dět, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Skladujte v suchu při teplotě do 25°C, mimo dosah přímého slunečního záření. Chraňte před mrazem. Po otevření spotřebujte do 45 dnů. Upozornění pro alergiky: Obsahuje mléko a výrobky z něj, sójové a vaječné bílkoviny; může obsahovat stopové množství skořápkových plodů, arašídů a korýšů. Varianty: Čokoláda, Jahoda, Vanilka (viz obal). Balení: 1kg, 2kg, 5kg (viz obal), Minimální trvanlivost do (viz EXP) / číslo šarže: viz spodní strana obalu.

Měrná cena: 45 Kč vč. DPH / 100g

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Protein porridge borůvka s vanilkou 500 g proteinová kaše

Massive X weight gainer 4000 g

Junior After sport shake 1500 g

Elite Mass Gainer 2,5kg




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna