CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



19 - Anabol Testo 90 kapslí

0x
B
S
R
T
A
V
X
Z
 
Kód zboží:83209501
Výrobce:USN - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:877 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  

snížená doprava po ČR



Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

19-Anabol testo 90 kapslí

19-Anabol Testo byl vyvinut za účelem zvyšování hladiny testosteronu na maximální úrověň přirozenou cestou. Obsažený methoxyisoflavon působí v těle jako nehormonální anabolizující (antikatabolická) látka urychlující proces regenerace po náročné fyzické zátěži. Efekt přípravku je umocněn přítomností steroidních saponinů. Produkt obsahuje zinek, hořčík a vitamín B6 ve vysokých doporučených denních dávkách. Bez obsahu laktózy.
Složení:
Účinné látky v 1 dávce (4 tablety):
Vitamín B6 (Pyridoxin-hydrochlorid) 4.2mg, Hořčík (Oxid hořečnatý) 450mg, Zinek (Citrát zinečnatý) 15mg. TESTOFEN™ (extrakt ze semínek pískavice řeckého sena standardizovaný pro 50% FENUSIDE™) 300mg, 5- methyl-7-methoxy-isoflavon 100mg, 20-hydroxy ekdysteron 50mg, Avena sativa (extrakt Ovsa setého 10:1) 160mg, 7- Isopropoxyisoflavon 200mg, Bioperine™ 5mg.

Složení:
Pyridoxin-hydrochlorid, Oxid hořečnatý, Citrát zinečnatý. TESTOFEN™, 5- methyl-7- methoxy-isoflavon, 20-hydroxy ekdysteron, Avena sativa (extrakt Ovsa setého 10:1), 7- Isopropoxyisoflavon, Bioperine™ želatina, stearát hořečnatý, protispékavé látky (mikrokrystalická celulóza, oxid křemičitý).
Vitamíny a minerály v 1 kapsli:
Hořčík448 mg
Vitamín B6 - pyridoxin4.4 mg
Zinek15 mg
Obsah ostatních účinných látek v 1 kapsli:
20-hydroxyekdyzon50 mg
5-Methyl-7-Methoxyisoflavone100 mg
7-isopropoxy isoflavon200 mg
Bioperine5 mg
Ovesné vločky jemné160 mg
TestoFen300 mg
Dávkování:
Užívejte 4 kapsle 1 až 2 krát denně. První dávku přibližně 30-60min minut před tréninkem nebo cvičením, druhou pak případně před spaním. Užívejte v 5ti denních cyklech následovaných vždy dvoudenní pauzou, maximálně 2 měsíce. Poté užívání na 14 dnů zcela přerušte (následně můžete celý cyklus opakovat). Upozornění: Nedoporučujeme tento přípravek užívat ženám, osobám mladším 18 let a chronicky nemocným užívajícím dlouhodobě léky, obzvláště antidepresiva, léky na vysoký krevní tlak a kardiovaskluární choroby, antialergika a stimulanty. V případě, že užíváte jakékoli léky, konzultujte užívání přípravku se svým ošetřujícím lékařem. Nepřekračujte maximální doporučenou denní dávku (8 kapslí). Přípravek neslouží jako náhrada za pestrou denní stravu, k prevenci ani léčbě nemocí či zranění a neměl by být užíván místo léků. Není určeno pro těhotné a kojící ženy a děti. V případě výskytu bolestí hlavy, závratí, nevolnosti nebo silného bušení srdce užívání přípravku přerušte. Užívání přípravku konzultujte s ošetřujícím lékařem. Ukládejte mimo dosah dětí. Skladujte v suchu při teplotě do 25°C, mimo dosah přímého slunečního záření. Chraňte před mrazem. Referenční hodnota příjmu pro dospělého člověka je 8400kJ/2000kcal. Upozornění pro alergiky: Obsahuje Avena sativa (Oves setý) – gluten (lepek)

Měrná cena: 10 Kč vč. DPH / 1cps



Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna