CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Tribulus terrestris 90% 100 kapslí

0x
B
S
R
T
 
Kód zboží:85109201
Výrobce:Extrifit - pro detail klikněte
Dostupnost:2 dní
 
Cena:392 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Tribulus terrestris 90% 100 kapslí

Tribulus 90 % je doplněk stravy obsahující výtažek z plodů Tribulu terrestris (kotvičníku zemního) s nejvyšším obsahem saponinů 90 %. Pozitivní účinky této byliny byly známy již od antiky. V poslední době je častou složkou nejen doplňků stravy pro sportovce, ale i přípravků podporujících mužskou hormonální aktivitu a potenci. Díky širokému spektru účinků a především právě díky účinku na hormonální aktivitu, na svalové napětí a podporu vitality je Tribulus terrestris užíván sportovci, a to především sportovci silových sportů včetně kulturistů.

Tribulus 90 % je doplněk stravy obsahující výtažek z plodů Tribulu terrestris (kotvičníku zemního) s nejvyšším obsahem saponinů 90 %.
Složení:
Složení:

extrakt z plodů Tribulus terrestris (kotvičník zemní) s 90% obsahem saponinů
přídatné látky: kapsle (želatina, minerální barvivo oxid železitý, přírodní lešticí látka šelak), protispékavá látka hořečnaté soli mastných kyselin (stearan hořečnatý)
Obsah ostatních účinných látek v 1 kapsli:
Tribulus terrestris500 mg
Dávkování:
Tribulus 90 % je doplněk stravy obsahující výtažek z plodů Tribulu terrestris (kotvičníku zemního) s nejvyšším obsahem saponinů 90 %. Tribulus 90 % je doplněk stravy obsahující výtažek z plodů Tribulu terrestris (kotvičníku zemního) s nejvyšším obsahem saponinů 90 %.

Měrná cena: 4 Kč vč. DPH / 1cps

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Tribulus Terrestris 1000 200 kapslí

Kotvičník zemní 90% + B6 + Zinek 2 x 150 kapslí

Tribulus terrestris 100 tbl.

Tribulus terrestris 90% 60 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna