CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Optimal EAA 120 tablet

0x
B
S
R
E
Q
V
 
Kód zboží:73041003
Výrobce:Puhdistamo - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:471 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Optimal EAA 120 tablet

Esenciální aminokyseliny jsou velmi důležitými stavebními kameny, které jsou pro nás nepostradatelné, protože si je lidské tělo nedokáže samo vyrobit. Speciální forma velmi šetrně lisovaných tablet (nízký tlak) s minimalizovaným obsahem balastních aditiv (pouze nízký obsah rostlinné celulózy), garantuje optimální využitelnost. Optimal EAA jsou vyrobeny ze 100% přírodních surovin (zdroj fermentace) bez jakýchkoli kompromisů.

Optimal EAA jsou absorbovány do těla efektivně a bez dráždění žaludku, protože aminokyseliny jsou již ve volné formě. Pro lidské tělo je důležité získat dostatek všech esenciálních aminokyselin a produkt je vhodný zejména pro sportovce, fyzicky aktivní jedince, ale také pro vegany, seniory a jedince v rekonvalescenci. Produkt je bez obsahu cukru, stearanu hořečnatého, šelaku, aspartamu, sukralózy nebo acesulfamu K a dalších balastních aditiv!
Složení:
L-leucin, L-valin, L-isoleucin, L-lysin, L-fenylalanin, L-threonin, L-methionin, L-tryptofan, plnidlo hydroxypropylmethylceluóza.

Produkt neobsahuje laktózu, sója ani lepek. Bez želatiny a přísad živočišného původu. Vhodný pro vegany.
Aminokyseliny v 1 tabletě:
L-Fenylalanin129 mg
L-Isoleucin148 mg
L-Leucin169 mg
L-Lysin143 mg
L-Methionin70 mg
L-Threonin111 mg
L-Tryptofan37 mg
L-Valin166 mg
Dávkování:
Užívejte denně 1 - 5 tablet. Upozornění: Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Nenahrazuje pestrou stravu. Skladujte v suchu a chladu, mimo dosah dětí a přímého slunce.

Měrná cena: 4 Kč vč. DPH / 1tbl

V této kategorii výrobků také nabízíme:


EAA powder 250 g

BCAA instant 400 g

BCAA GT+ 25 x 80 g

BS BLADE BCAA 2-1-1 powder 14 g




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna