CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



BCAA GT+ 25 x 80 g

0x
B
S
R
E
X
 
Kód zboží:85104151
Výrobce:Extrifit - pro detail klikněte
Dostupnost:2 dní
 
Cena:567 Kč vč. DPH
 
malina
meruňka




Doporučujeme alternativy:


Amino gel 25 x 80 g
Amino gel 80 g
BCAA GT+ 80 g
Express energy gel 25 x 80 g
Express energy gel 80 g
Regel 25 x 80 g
Regel 80 g




klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

BCAA GT+ 25 x 80 g

BCAA GT+ je jedinečný produkt od firmy Extrifit, který Vám přináší velmi silnou dávku větvených aminokyselin (BCAA) a glutaminu v nové gelové formě, která zajišťuje rychlou stravitelnost a ideální vstřebatelnost, což je pro anabolický, antikatabolický a regenerační účinek volných aminokyselin zásadní.

Jedno balení BCAA GT+ obsahuje celých 5000 mg glutaminu a 5000 mg volných větvených aminokyselin (BCAA) a je dostupné v 7 skvělých příchutích. Jako první jsme v gelové podobě přinesli na trh oblíbený produkt Hellgel ® a díky němu jsme zjistili, že právě gel je forma přípravků, která našim zákazníkům vyhovuje nejvíce. Je totiž velmi praktická – sáček si vezmete kamkoliv sebou, do školy či do práce, na večerní trénink i na cesty a dovolené. Nemusíte nic odměřovat, odsypávat, hledat zdroj vody a nosit objemné nádoby a krabičky. Vždy u sebe máte jednu přesně dávkovanou porci BCAA a glutaminu v kompaktním balení !

Pro koho je BCAA GT+ určený?

BCAA GT+ je pro svůj vysoký obsah větvených aminokyselin (BCAA) a glutaminu určený pro všechny, kteří usilují o růst svalové hmoty a síly, stejně jako pro sportovce, kteří chtějí ochránit svalovou hmotu při redukci tuku nebo při intenzivním tréninkovém programu. BCAA GT+ využívají i sportovci silově vytrvalostních a vytrvalostních disciplín k rychlé regeneraci a ochraně svalové hmoty při delší fyzické aktivitě, např. v průběhu běžeckých či cyklistických závodů. BCAA GT+ je dostupný v sedmi výborných ovocných příchutích, ve kterých jsou použita pouze přírodní barviva.

Jaké jsou výhody gelové formy aminokyselin?

Gelová forma aminokyselin zajišťuje rychlou a ideální stravitelnost a vstřebatelnost, což je pro anabolický, regenerační a antikatabolický účinek volných aminokyselin zásadní. Žádná pojiva jako v aminokyselinových tabletách, žádné obalové vrstvy – pouze volné aminokyseliny ve velmi silné dávce 5000 mg BCAA a 5000 mg glutaminu.

Gelová forma je také velmi praktická. Nosíte s sebou celý den odsypaná BCAA v tabletách a prášek glutaminu kvůli suplementaci přes den a okolo tréninku? Není právě pro Vás vhodnější kompaktní gelová forma produktu, která v jednom balení obsahuje BCAA a glutamin ve velmi silné dávce? Balení BCAA GT+ můžete mít celý den u sebe, brát si jej na trénink, na sportoviště, na závody, zápasy, ale i na cesty a dovolené. Nepotřebujete nosit žádná velká balení ani hledat zdroj pitné vody nebo si něco odměřovat. Díky produktu BCAA GT+ máte u sebe vždy přesně odměřenou porci větvených aminokyselin BCAA a glutaminu.
Složení:
L-glutamin, L-leucin, L-isoleucin, L-valin.

Přídatné látky: sestupně: čištěná voda, glukózo-fruktózový sirup, kyselina citronová (regulátor kyselosti), xanthan a guma guar (stabilizátor, zahušťovadlo), aroma, sukralóza (sladidlo), sorban draselný a benzoan sodný (konzervační látky), barvivo beta karoten (pro příchuť ananas, meruňka, pomeranč), barvivo chlorofyl (pro příchuť kiwi, zelené jablko), barvivo karmína (pro příchuť malina, višeň).

Upozornění pro alergiky: Alergeny ve složení produktu tučně zvýrazněny.
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota316.25 kJ
Sacharidy - uhlohydráty8.13 g
Vláknina1 g
Z toho cukry6.25 g
Bílkoviny - proteiny0.13 g
Energetická hodnota75 kCal
Dávkování:
Jeden sáček (80 g) produktu BCAA GT+ berte 20 minut před tréninkem. Možnost ředění do 100 – 200 ml vody. Upozornění: Doplněk stravy. Vhodné zejména pro sportovce. Není náhradou pestré stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí! Není vhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Skladujte v suchu a při teplotě do 25 °C. Nevystavujte přímému slunečnímu záření. Chraňte před mrazem. Výrobce neručí za vady vzniklé nevhodným skladováním a použitím.




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna