CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



BCAA Intra Fusion 400 g

0x
R
E
B
S
 
Kód zboží:58041011
Výrobce:Reflex nutrition - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:524 Kč vč. DPH
 
ovocná směs
vodní meloun




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

BCAA Intra Fusion 400 g

Oblíbený intra-tréninkový nápoj v inovované podobě poprvé se ZMA a větším množstvím BCAA a L-Glutaminu na jednu dávku!

Intra Fusion® = intra-tréninkový nápoj (dávkování v průběhu tréninku) s obsahem BCAA, L-Glutaminu, ZMA a důležitých elektrolytů (sodík, draslík, mangan, selen).

Pro Intra Fusion® je kromě nejvyšší kvality použitých surovin charakteristický účinný obsah a poměr jednotlivých složek, který je naprosto transparentní a odpovídá nejnovějším poznatkům. Tělo je tak v průběhu náročného tréninku zásobováno kromě důležitých glukoplastických aminokyselin i nezbytnými minerály, které jsou důležité pro optimální přenos nervosvalových vzruchů a další tělesné funkce. Celá směs nabízí ucelený suplementační systém, pro který je charakteristická vysoká účinnost, maximální čistota a lehká stravitelnost.

Důležité informace o prospěšnosti BCAA a jejich ideálním poměru naleznete zde.

100% L – formy aminokyselin (zdroj fermentace), ZMA + cheláty
•Důležité aminokyseliny obsažené v tomto produktu, tedy L-Leucin, L-Valin, L-Isoleucin, L-Glutamin, jsou vyrobeny fermentační technologií poskytující tu nejvyšší kvalitu a čistotu.
•ZMA je kombinace zinku, hořčíku a vitamínu B6, která má při správném poměru obsaženém v tomto produktu ověřený stimulační a podpůrný účinek.
•Vybrané minerály jsou zastoupeny v exkluzivní formě chelátu, tedy ve vazbě minerálu na dva „nosiče“, obvykle aminokyseliny, nebo organické kyseliny. Chelát představuje organickou formu minerálu, v jaké je zabudován například i v listech rostlin nebo zeleniny (viz. špenát, salát atd.). Z tohoto důvodu je tato forma pro náš organizmus z hlediska vstřebávání a využití nejvhodnější.

Jedno balení 400g obsahuje:
•200g BCAA (zdroj fermentace) = 20 dávek á 10g
•100g Glutamin (zdroj fermentace) = 20 dávek á 5g
•20 dávek iontového nápoje + multiminerál
•20 dávek 50% doporučené denní dávky vitamínu B6
Složení:
L-Leucin, L-Glutamin, L-Isoleucin, L-Valin, aroma, látka zvýrazňující chuť a vůni kys. citronová, barvivo betanin, citronan sodný, sladidlo sukralóza, chlorid sodný, barvivo betakaroten (pouze u příchutě fruit punch), citronan draselný, bisglycinát hořečnatý , protispékavá látka křemičitan vápenatý, barvivo anthokyany (pouze u příchutě watermelon), emulgátor slunečnicový lecitin, bisglycinát zinečnatý, bisglycinát manganatý, pyridoxin hydrochlorid, L-selenomethionin (SeleniumSeLECT®).
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota 311 kJ
Sacharidy - uhlohydráty4.8 g
Vláknina0.2 g
Bílkoviny - proteiny13.4 g
BCAA10 g
Vitamíny a minerály ve 100 g výrobku:
Draslík32 mg
Hořčík15 mg
Vitamín B6 - pyridoxin0.7 mg
Mangan0.3 mg
Selen3 mg
Sodík0.6 mg
Zinek0.9 mg
Aminokyseliny ve 100 g výrobku:
L-Glutamin5000 mg
L-Isoleucin2500 mg
L-Leucin5000 mg
L-Valin2500 mg
Dávkování:
Rozmíchejte 20 g (přibližně 1 zarovnaná 25 ml odměrka) se 400 ml vody do úplného rozpuštění prášku. Konzumujte v průběhu tréninku. Upozornění: Dodržujte doporučený postup dávkování. Nevhodné pro děti, mladistvé do 16ti let, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Nenahrazuje pestrou stravu. Nápoj spotřebujte do 1 hodiny od namíchání. Může obsahovat stopy mléka, vajec, produktů obsahujících lepek a sójový lecitin. Vhodné pro vegetariánskou stravu. Skladujte na chladném a suchém místě. Po otevření vždy pečlivě uzavřete víko nádoby. Zkonzumujte nejlépe do 3 měsíců od otevření nebo do data minimální trvanlivosti.

Měrná cena: 131 Kč vč. DPH / 100g

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Balanced Amino Acid Complex 90 kapslí

Supreme BCAA + Glutamine capsules 1100 mg 150 kapslí

BCAA 120 tablet

BCAA 2:1:1 500g




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna