CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



BS BLADE BCAA 2-1-1 powder 500 g

5x
E
Q
B
R
S
 
Kód zboží:35041031
Výrobce:HiTec Nutrition - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:528 Kč vč. DPH
 
citron
mango-meloun
pomeranč

snížená doprava po ČR



Doporučujeme alternativy:


BS BLADE BCAA 2-1-1 powder 10 x 14 g
BS BLADE BCAA 2-1-1 powder 14 g
BS BLADE BCAA 2-1-1 powder 2 x 500 g




klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

BS Blade BCAA 2-1-1 powder 500 g

Blade BCAA powder 2-1-1 100% je výrobek ve formě instantního prášku, který obsahuje rozvětvený řetězec esenciálních aminokyselin jako je L-leucin, L-isoleucin a L-valin a to v ideálním poměru 2:1:1. Tyto aminokyseliny se řadí mezi esenciální z toho důvodu, jelikož si je tělo neumí vytvořit samo a proto je potřeba je přijímat ze stravy v dostatečném množství. V tomto přípravku jsou doplněny aminokyselinami L-Glutamin, L-Glycin a Taurin.

ÚČINKY BLADE BCAA POWDER
Větvené esenciální aminokyseliny jsou pro výstavbu svalstva bezpodmínečně nutné. Jsou okamžitě k dispozici svalovým buňkám pro výstavbové (anabolické) i proti-odbourávající (antikatabolické) procesy v těle. BLADE BCAA jsou základem pro syntézu bílkovin a proto silně zabraňují rozpadu svalové hmoty a efektivně napomáhají při její regeneraci.

PRO KOHO JSOU URČENY?
BLADE BCAA POWDER je vynikající pro přírůstky svalové hmoty, vytrvalostní výkon, odolnost proti únavě, regeneraci i spalování tuků. Bez nadsázky by se dalo říci, že jsou BCAA je základním pilířem sportovní výživy a absolutní nutností pro každého sportovce.

CO JSOU AMINOKYSELINY?
Aminokyseliny jsou stavebními kameny bílkovin v těle člověka a mají klíčový vliv na jeho metabolismus, tvorbu svalů a kostí a správnou funkci orgánových soustav. Právě proto aminokyseliny vyhledávají zejména kulturisté, kterým je vliv aminokyselin na tvorbu svalové hmoty dobře znám.

REVOLUČNÍ TECHNOLOGIE TST ® (TOTAL SOLUTION TECHNOLOGY)
Pro posílení a urychlení proteosyntézy (syntézy bílkovin) a výstavby svalstva, byly použity speciálně připravené BCAA pomocí TST technologie (Total Solution Technology), založené na jejich rozpuštění v kyselině jablečné a re-krystalizaci. Tento způsob přípravy umožňuje rychlé a úplné rozpuštění aminokyselin ve vodě. Díky tomu BCAA pronikají do svalových buněk prakticky ihned a začínají tvořit novou svalovou hmotu. BCAA ve formě TST jsou absorbovány již do 10 minut po konzumaci a jsou transportovány do tkání. Větvené aminokyseliny jsou ideální doplněk výživy krátce před, během i po sportovním zatížení.

METABOLICKÝ PROCES BCAA
Aminokyseliny BCAA vstupují přímo do krevního oběhu, odkud pronikají do svalových buněk na rozdíl od ostatních, které jsou metabolizovány v játrech. Ve svalových buňkách BCAA spolu s ostatními EAA (esenciálními aminokyselinami) zesilují syntézu bílkovin a tím značně urychlují regeneraci organismu po tréninku a nárůst beztukové svalové hmoty.
Složení:
V jedné dáce 14g: L-leucin 2,5g, L-isoleucin 1,25g, L-valin 1,25g, L-glutamin 3g, L-glycin 1g, Taurin 1g
Emulgátor lecitin, regulátor kyselosti (kyselina jablečná, kyselina citrónová a citrát draselný), aroma, umělá sladidla: acesulfam-K a sukralóza, barvivo, riboflavin ( pro příchuť mojito), beta-karoten (mango-melounová příchuť ) Obsahuje zdroj fenylalaninu, nevhodné pro nemocné fenylketonurií.
Pro alergiky: Může obsahovat stopové množství, mléka, soji, vajec a lepku

VÍCE O LÁTKÁCH
L-leucin
Pokud se užívá po operacích a při rekonvalescenci, podporuje uzdravení zlomenin, pokožky a kostí. Užívání leucinu během redukční diety ochraňuje svalové bílkoviny před rozkladem. Toto umožňuje snížení příjmu sacharidů a tuků. Leucin je obsažen v potravě vzhledem k tomu, že se jedná o esenciální aminokyselinu. Větší množství je obsaženo v syrovátce, kaseinu, ve vaječném bílku, sójových bobech, neloupané rýži a rybách. Měl by se užívat v kombinaci s ostatními aminokyselinami.

L-isoleucin
Tato aminokyselina s rozvětveným řetězcem (vstřebává se přímo do svalů) je běžně spojována se zvýšenou odolností a hojení svalových tkání, je proto doporučována atletům, kulturistům a dalším, kteří podstupují větší fyzickou námahu a kteří chtějí zvětšit objem své svalové hmoty. Potraviny bohaté na isoleucin jsou například banány, borůvky, brusinky, avokádo, pomeranče, jablka, datle, kiwi apod.

L-valin
Valin a další zmíněné aminokyseliny nemusí užívat jen sportovci. Vhodné jsou také pro pacienty s redukční dietou. Význam má i jejich užívání při vegetariánské dietě. Pomáhají chránit organismus před přílišnou degradací bílkovin, navíc energizují svaly a umožňují tak snížit příjem sacharidů i tuků za současného udržení výkonnosti. Zdrojem valinu je kozí sýr, rybí maso, čočka, drůbež, vejce a další druhy masa.

L-glutamin
L-glutamin je aminokyselina, nejčastěji se vyskytující v krvi a svalové tkáni. Představuje až 60% všech proteogenních aminokyselin, tvořících svalové bílkoviny. Anabolizace svalů glutaminem způsobuje nárůst objemu svalového vlákna, což je výhodné především v kulturistice. Při nedostatečném množství L-Glutaminu ve svalových buňkách se zpomaluje celková regenerace organismu a snižuje imunita. Čistý L-Glutamin - zvyšuje imunitu, vyplavuje růstový hormon a testosteron po cvičení. Působí podobným mechanismem jako anabolika. L-GLUTAMIN je významné úložiště dusíku, silně omezuje procesy rozpadu svalové tkáně, čímž zabraňuje námahovému a ponámahovému katabolismu.

L-Glycin
L-Glycin je neesenciální aminokyselina, která se nachází v potravinách bohatých na bílkoviny, jako jsou maso, ryby a mléčné výrobky. Je považován za nejjednodušší aminokyselinu v těle a je velmi často spojován s tvorbou bílkovin. Glycin v kombinaci s jednoduchými sacharidy může zlepšit růst svalové hmoty a urychlit zotavení. Předpokládá se, že tato kombinace může mít za následek větší nárůst glukózy ve srovnání s užíváním glukózy samostatně. Kombinace sacharidů a glycinu může vést k lepšímu využití glukózy pro energii potřebnou před výkonem nebo k zotavení po tréninku. Glycin je známý jako neurotransmiter v centrálním nervovém systému. Zároveň u něj byly prokázány protizánětlivé, protikřečové, a antipsychotické účinky. Další studie naznačují, že glycin může zlepšit využití kreatinu v těle, což může vést k nárůstu síly a svalové hmoty.

Taurin
Taurin je neesenciální aminokyselina nezbytná při trávení tuků a vstřebávání vzniklých mastných kyselin a vitaminů rozpustných v tucích. Tvoří 50% volných aminokyselin srdce - má vliv na krevní tlak, srdeční svalovinu a snižuje aterosklerózu srdečních tepen. Silně omezuje rozpad svalové tkáně v katabolických podmínkách, jako jsou: hubnutí nebo intenzivní fyzická námaha. Zvyšuje syntézu a vylučování anabolických hormonů a snižuje syntézu serotoninu, čímž omezuje únavu, vzniklou během tréninku. Podporuje činnost mozku, srdce a zlepšuje koncentraci, účastní se metabolických procesů v mozku, kde ovlivňuje uvolňování neurotransmiterů, tak je stimulantem nervové činnosti a urychluje přenos nervového vzruchu (například přenos vzruchu do svalového vlákna = zrychlení reakce). Pomáhá optimalizovat prokrvení mozku, tonizovat organizmus, zvyšovat koncentraci, fyzický výkon, rychlost reakcí a připravit tělo na zvýšenou zátěž s celkovým pocitem pohody.

VÝROBA A LÁTKY
Všechny látky v BCAA POWDER jsou laboratorně testované na čistotu a zakázané látky. Výroba poté probíhá ve firmě s více než 25-ti letou tradicí s potravinovými doplňky a vlastní certifikát kvality GMP/HACCP, ISO 9001-2000.

Aminokyseliny ve 100 g výrobku:
L-Glutamin21428.57 mg
L-Glycin7142.86 mg
L-Isoleucin8928.57 mg
L-Leucin17857.14 mg
L-Valin8928.57 mg
Taurin7142.86 mg
Dávkování:
Dvě odměrky (cca 14 g prášku) rozpusťte v 500 ml vody a důkladně zamíchejte. Používejte přímo před tréninkem, během tréninku, případně po něm. Nepoužívejte během jídla. Ideální použití je před tréninkem jedna dávka a ihned po něm další.

Měrná cena: 106 Kč vč. DPH / 100g
Hodnocení zákazníků:
Pavel Kousal
14.11.2017 11:43:38
Ověřený zákazník
17.03.2018 07:36:18
Tomáš Hegli
20.03.2018 08:27:17
Super chuť, profil a rozpustnosť. Určite odporúčam doplnky tejto rady.
Zuzka Maurerová
26.07.2018 20:35:41
Osviežujúce BCAA najmä do leta, ku ktorému sa príchute citrón či mojito hodia. Kvalita za super cenu.
Patrik Lebr
04.08.2020 22:24:33
Mám příchut Mochito a chutná skvělé. Paradní složení, rozpustnost a osvěžení.



Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna