CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Intra rush 500 g

1x
B
S
R
N
 
Kód zboží:68041037
Výrobce:LSP nutrition - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:720 Kč vč. DPH
 
červené ovoce

snížená doprava po ČR



Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Intra rush 500 g

Intra Rush zajistí doplnění vyčerpaných živin již během cvičení, takže maximální výkon během tréninku může být udržován na maximum.

Zvláště důležité jsou rozvětvené aminokyseliny leucin, isoleucin a valin (BCAA). Po celá léta, se používal hlavně poměr 2:1:1, mezitím se však ukázalo, že pro většinu sportovců je výrazně důležitější vyšší podíl L-leucin. Intra rush poskytuje BCAA v poměru 10:1:1 s nejvyšším obsahem L-Leucinu k maximální podpoře výkonu.
Dále je pro optimální účinek přidán i L-glutamin, L-citrulin, spolu s minerály jako sodík, draslík, hořčík a vápník.

Vzhledem k obsaženým látkám je INTRA Rush® skvěle zpracováván tělem bez nákladných trávicích procesů a může být použit před a hlavně v průběhu tréninku a další sportovní aktivity.

Leucin je hojně využíván jako součást doplňků stravy v kulturistice, protože zvyšuje syntézu proteinů ve svalech, a tím podporuje jejich růst. Svaly reagují na přísun energie a aminokyselin (stavebních bloků pro proteiny svalů), přičemž leucin má z aminokyselin největší efekt.
Leucin je spolu s dalšími aminokyselinami s rozvětveným řetězcem odbouráván ve svalech, tukové tkáni, ledvinách a mozku, kde slouží jako zdroj energie, a ne v játrech, jak je běžné pro ostatní aminokyseliny.
Za degradaci je zodpovědný dehydrogenázový komplex 2-ketokyselin s větveným řetězcem (BCKDC), rozklad postranní skupiny probíhá podobným postupem jako beta-oxidace mastných kyselin a výsledným produktem je acetylkoenzym A. Leucin je jednou ze dvou proteinogenních aminokyselin, které jsou výhradně ketogenní (druhá je lysin), při odbourávání leucinu tedy nevzniká glukóza, ale ketolátka kyselina acetyloctová a jeho využívání jako zdroj energie vede ke ketóze.
Leucin doplněný zbylými dvěma větvenými aminokyselinami Isoleucin a Valin, zásadní měrou podporuje výkon a pomáhá ochraňovat svalové vlákno. Přidaný L-Glutamin zásadně podporuje regeneraci a funkci svalového vlákna.

L-Glutamin, BCAA pocházející z fermentace, je vyráběn mikrobiální fermentací a čištěn extrakcí, purifikací atd., proto tento druh L-Glutaminu patří k přírodním produktům a splňuje koncept „Green Enviromental Protection“ = „ochrany životního prostředí“. Na druhé straně, při použití L-Glutamové kyseliny, jako hlavního surového materiálu pro výrobu L-Glutaminu, pocházejícího z chemické syntézy, je zapotřebí několika toxických chemických sloučenin, jako jsou například met hanol, CS2, čpavek atd. Proto tento druh L-Glutaminu nelze řadit k přírodním produktům.

Účinnost v lidském těle:

L-Glutamim pocházející z fermentace si osvojuje mikrobiální fermentaci a využívá pro svůj vznik enzymatické reakce. Proto je stupeň jeho biologického využití vysoký a jeho vstřebatelnost, funkce a vliv jsou pro lidské tělo příznivé. Na druhé straně u L-Glutaminu pocházejícího z chemické syntézy, nejsou jeho funkce a vliv tak dobré jako u produktu vyrobeného fermentací. Samozřejmě může mít také v lidském těle vedlejší účinky kvůli těkavým organickým nečistotám a zbytkům.

Doplněk je navíc bez nežádoucích stimulantů a cukru.
Složení:
L-leucin, L-glutamin, L-citrulin malát, aroma, kyselina jablečná, hořčík, draslík, fosforečnan vápenatý, L-isoleucin, L-valin, zahušťovadlo (karagenan), emulgátor (mono- a diglyceridy mastných kyselin, sojový lecitin) uvolňovací činidlo (oxid křemičitý), sladidla (sukralosa), barva (beta-karoten), pyridoxin hydrochlorid.

*Výživové údaje pro příchuť červené ovoce.
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota1233 kJ
Sacharidy - uhlohydráty7.2 g
Sůl0.1 g
Tuky0.5 g
Z toho cukry0 g
Z toho nasycené mastné kyseliny0.5 g
Bílkoviny - proteiny54.2 g
Energetická hodnota289 kCal
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Draslík1910 mg
Hořčík1340 mg
Vitamín B6 - pyridoxin5.1 mg
Sodík41 mg
Vápník1435 mg
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
L-Glutamin17.857 mg
L-Isoleucin2.975 mg
L-Leucin29.760 mg
L-Valin2.975 mg
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
L-citruline malate14.286 mg
Dávkování:
V závislosti na požadavcích 14 g (1 odměrka) nebo 28 g (2 odměrky) rozmíchejte ve 300ml vody. Konzumujte nejlépe během fyzické aktivity.

Měrná cena: 144 Kč vč. DPH / 100g
Hodnocení zákazníků:
Ověřený zákazník
23.01.2018 20:00:06
Skvělý, neskutečný nástup síly a hlavně pro dlouhý silový trénink je vynikající, nerozhodí hlavu a perfektně pomáhá proti zakyselení



Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna