CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



L-Tryptophan and Valerian Root 90 kapslí

0x
I
Z
R
 
Kód zboží:99044001
Výrobce:Czech Virus - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:352 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

L-Tryptophan and Valerian Root 90 kapslí

Komplexní produkt s obsahem L-tryptofanu, kozlíku lékařského a vitamínu B6. Tato kombinace souvisí s produkcí serotoninu a melatoninu, hormonů zodpovědných za pozitivní psychický stav a kvalitní spánek.

Hluboký spánek je základ pro zdravé fungování těla - od imunitního systému, přes regeneraci až po obnovu energetických zásob. Spánek má vliv na psychiku, paměť i celkovou pohodu. Při spánku také dochází k největšímu uvolňování přirozeného růstového hormonu. Dále má tato kombinace vliv také na krevní tlak a normální činnost kardiovaskulárního systému.

L-TRYPTOFAN
Tato esenciální aminokyselina je známá sportovcům ze všech možných produktů (protein, EAA...), nicméně má také jiný důležitý efekt - je velmi důležitá pro mozkovou činnost a centrální nervovou sestavu. Zásobuje nervové buňky glukózou a dodává jim tedy palivo. Přes mozkovou bariéru vstupuje jako serotonin (tzv. hormon štěstí), což je neurotransmiter zodpovědný za nervové přenosy. Při nedostatku serotoninu je typická emoční podrážděnost, náladovost, nervozita a horší spánek.

KOZLÍK LÉKAŘSKÝ
Kozlík lékařský (Valeriana officinalis) je přírodní bylina, která se používá staletí pro celkové zklidnění organismu a problémy spojené s nespavostí. Kozlík nemá omamné účinky, ani nenarušuje jednotlivé fáze spánku. Kozlík obsahuje tzv. GABA kyseliny, které působí na psychickou pohodu a ovlivňují schopnost usnout. Kozlík má schopnost zklidnit nervový systém při projevech podráždění a stresu.

VITAMÍN B6
Vitamín B6 byl přidán pro lepší absorbci a využití tryptofanu. B6 působí jako kofaktor při přeměně tryptofanu na serotonin, který je nezbytný pro biosyntézu melatoninu. B6 také prospívá centrální nervové sestavě a metabolismu. Má vliv na přeměnu jídla na energii a pomáhá při tvorbě neurotransmiterů (serotonin, dopamin).

Kombinace látek v našem produktu pomáhá bezproblémovému usínání a zdravému spánku, dále také zmírnění stresu a zklidnění nervů a v neposlední řadě má další pozitivní efekty - pomáhá s normálním trávením, podporuje srdeční činnost a u žen může pomoci zmírnit projevy PMS.
Složení:
L-Tryptofan, kozlík extrakt (0,8% Valeriana), veganská kapsle HPMC, pyridoxin hydrochlorid.
Nutriční informace v jedné dávce:
Vitamín B6 - pyridoxin5 mg
Nutriční informace v jedné dávce:
L-Tryptofan600 mg
Nutriční informace v jedné dávce:
Kozlík lékařský extrakt400 mg
Dávkování:
Užijte 2 kapsle denně ideálně před spaním. Upozornění: Uchovejte mimo dosah dětí. Výrobek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Výrobek vyroben v závodě zpracovávajícím mléko, vajíčka, sojové boby, korýše, rybí olej, ořechy. Neobsahuje látky dopingového charakteru. Skladujte v suchu při teplotě do 25°C mimo dosah přímého slunečního záření. Chraňte před mrazem. Po otevření spotřebujte do 45 dnů. Výrobce neručí za případné škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Není určeno jako náhrada pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Před užíváním se poraďte se svým ošetřujícím lékařem.

Měrná cena: 4 Kč vč. DPH / 1cps

V této kategorii výrobků také nabízíme:


L-Methionine 1000 mg 120 kapslí

Arginin 100 cps.

A-AKG 300g

Supreme pure A-AKG 200 g




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna