CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Supreme pure Taurine 300 g

0x
B
S
R
E
M
O
V
X
 
Kód zboží:45044027
Výrobce:Ostrovit - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:183 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Supreme pure Taurine 300 g

Taurin zlepšuje trávení tuků, stabilizuje hladinu vápníku v krvi, podporuje činnost nervové soustavy a rychlejší přenos sacharidů do svalových buněk. To znamená, že pomáhá zvyšovat koncentraci, koordinaci pohybů a fyzický výkon v zátěži.
Ideální biologická dostupnost a nejvyšší úroveň mikronizace produktu byla vyvinuta těmi nejlepšími pro nejlepší. Záměrně zde byly vynechány plniva, spékací látky nebo aromata.

L-Taurin hraje klíčovou roli v suplementaci sportovců. Jeho vlastnosti účinně zintenzivňují regenerační a prokognitivní procesy a umožňují svalům pracovat efektivněji a déle při náročných a únavných trénincích.

Jeho nedostatek lze zaznamenat u nemocí, kde jsou problémy se sítnicí. Pokud Taurin v potravě chybí, pak dochází k postupné degeneraci sítnice, což způsobuje problémy s viděním, které mohou skončit slepotou. Studie také naznačují, že má kardiovaskulární a neuroprotektivní roli a může pomoci udržet zdraví srdce u některých stárnoucích lidí. Může také přispět k podpoře zdravé funkce jater.

Taurin je sirná aminokyselina s unikátním ergogenním účinkem, proto je také obvykle jednou z hlavních složek tzv. energy drinků.
Složení:
Taurin.

Upozornění: Výrobek může obsahovat mléko, vejce, lepek, sója, ořechy.
Nutriční informace v jedné dávce:
Taurin3000 mg
Dávkování:
3 g (1/2 odměrky) rozmícháme ve 100 - 150 ml vody nebo džusu. V tréninkové dny jezte 1 porci denně 15 minut před tréninkem.

Měrná cena: 61 Kč vč. DPH / 100g

V této kategorii výrobků také nabízíme:


L-Arginin 200 g

Tyrosin 100 kapslí

Tyrosin 100 kapslí

Supreme pure L Ornithine 200 g




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna