CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Amino liquid 5000 cranberry 20 x 25 ml ampoules

0x
B
S
R
N
Z
 
Kód zboží:91042013
Výrobce:Best Body nutrition - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:609 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Amino liquid 5000 cranberry 20 x 25 ml ampoules

Amino liquid 5000 jsou pro tělo vysoce koncentrované aminokyseliny připravené z koncentrovaného proteinového hydrolyzátu.
Amino liquid jsou složeny z esenciálních aminokyselin jako je L-isoleucin, L-leucin a L-valin k podpoře výsavbu nové svalové hmoty a podpory regenerace.
Tekutá forma aminokyselin je navíc optimalizována o vitamíny B1, B2, B6, niacin a biotin.

Vitamin B1 je nezbytný pro činnost některých enzymů, uplatňuje se při štěpení a zužitkování cukrů a škrobů, které dodávají tělu energii, přispívá k normálnímu energetickému metabolismu. Dále přispívá k normální činnosti nervové soustavy, k normální činnosti psychické činnosti a činnosti srdce. Působí příznivě při únavě a vyčerpání.

Vitamín B2 je důležitý pro dobrý stav kůže, očí, nervové soustavy a energetického metabolismu. Přispívá k udržení normálního stavu sliznic a červených krvinek. Chrání buňky před oxidativním stresem a přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání.

Obsažený vitamín B6 přispívá k regulaci hormonální aktivity, k normální funkci imunitního systému, k normálnímu metabolismu bílkovin a glykogenu. Také se podílí na normální tvorbě červených krvinek.

Niacin (vitamín B3) slouží k uvolňování energie ze sacharidů. Má spoluúčast na řízení hladiny krevního cukru, udržování zdravé kůže, optimalizuje trávení a podílí se na zdravé funkci nervové soustavy. Dále pomáhá udržovat zdravý mozek a nervové buňky. Zmírňuje stavy úzkostí, nespavost a deprese.

Vitamín B7 (biotin) se podílí na metabolismu cukrů, tuků i aminokyselin. Je důležitý pro vznik energie v těle. Přispívá k normální činnosti nervové soustavy a normálnímu stavu sliznic, vlasů a pokožky.
Složení:
Voda, 38,5% hydrolyzátu kolagenu, fruktóza, okyselující látka (kyselina citrónová), aroma, konzervační látka (sorban draselný), skořicový extrakt, extrakt z guarany, sladidlo (acesulfam K, cyklamát sodný, sacharin), nikotinamid, emulgátor (mono - a diglyceridy z mastných kyselin), barvivo (E129), riboflaviny, thiaminmononitrát, pyridoxin-hydrochlorid, D-biotin.

*Výživové údaje pro příchuť brusinka.
Nutriční informace v jedné dávce:
Bílkoviny - proteiny12 g
Nutriční informace v jedné dávce:
Biotin0.045 mg
Vitamín B1 - thiamin0.33 mg
Vitamín B20.42 mg
Vitamín B3 - niacin4.8 mg
Vitamín B6 - pyridoxin0.4 mg
Nutriční informace v jedné dávce:
Extrakt z Guarany15 mg
Extrakt ze skořice15 mg
Z toho kofein 1.5 mg
Dávkování:
25 ml tekutých aminokyselin denně. Vhodná doba pro příjem je po tréninku, protože zejména silový trénink stimuluje syntézu svalových bílkovin.

Měrná cena: 30 Kč vč. DPH / 1ks

V této kategorii výrobků také nabízíme:


BEEF amino 6500 250 tablet

Amigo 300 kapslí

EGG amino 6000 120 tablet

Beef extra amino 198 kapslí




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna