CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Glutamine Maxx 3000 180 tablet

0x
B
S
R
I
Z
 
Kód zboží:33043005
Výrobce:Maxxwin - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:285 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:


L-Glutamine natural 100% fermented 500g




klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

100% Micronized L-Glutamine 300g+30g gratis

AMINO MAXX 6000 je vyroben dle nejnovějších technologií za použití enzymaticky hydrolyzovaného hovězího kolagenu vysoké biologické hodnoty. Vzhledem k jeho „předtrávené “ formě dochází k okamžitému využití . Aminokyseliny jsou součástí bílkovin. Bílkoviny přispívají k růstu a udržení svalové hmoty. AMINO MAXX 6000 neobsahuje žádný tuk a proto je vhodný i do redukčních diet.


Aminokyseliny z hovězí bílkoviny dodávají tělu ty pravé stavební kameny, nezbytné pro tvorbu čisté svalové hmoty! I když přijmete bílkovinu z pořádného hovězího steaku – stále budete konzumovat velké množství zbytečného tuku a cholesterolu. V tabletách AMINO MAXX 6000 jsou doslova nalisovány čisté, již enzymaticky naštěpené "předtrávené" aminokyseliny, které jsou očištěny od nepotřebných složek.


Proces výroby enzymaticky hydrolyzovaného "naštěpeného" hovězího proteinu je sám o sobě velmi energeticky náročný a tím i drahý. Ne každý výrobce hovězího hydrolyzátu si jej může dovolit. Firma MaxxWin nutrition je jedna z mála, kterátento hovězí hydrolyzát opravdu nabízí !

Vyzkoušejte AMINO MAXX 6000, která pokud jste alergičtí na laktózu nebo sóju. AMINO MAXX 6000 je díky absolutnímu nulovému obsahu tuku a cukru vhodný i do diet a předsoutěžní přípravy, kdy je úbytek svalové hmoty přímo nežádoucí. Hovězí hydrolyzát je bohatý na vitamín A,C, B6, B12, Thiamin, Riboflamin, Niacin, Vápník, Fosfor, Horčík, Sodík a Draslík.

Potravina určená pro zvláštní výživu. Vhodné pro sportovce. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Skladujte v suchu při teplotě do 25°C. Chraňte před přímým slunečním zářením. Není určeno pro děti, těhotné a kojící matky. Ukládejte mimo dosah dětí. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Minimální trvanlivost uvedena na obalu.
Složení:
hydrolyzovaný hovězí protein, l-lysin HCl, látka protihrudkující: stearát hořečnatý E470b

Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota1598 kJ
Sacharidy - uhlohydráty1 g
Tuky0 g
Bílkoviny - proteiny93 g
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
L-lysin HCL1600 mg
Dávkování:
3 tablety denně.

Měrná cena: 2 Kč vč. DPH / 1tbl



Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna