CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Glutamine 120 kapslí

0x
B
S
R
I
Z
 
Kód zboží:80043001
Výrobce:GreenFood nutrition - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:182 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Glutamin 120 kapslí

Glutamin je známým a populárním doplňkem výživy pro sportovce. Je aminokyselinou, vyskytující se v lidské krvi v největším poměru a je velmi důležitý pro celý organismus. Glutamin se může stát v určitých podmínkách podmíněně esenciálním, včetně času během intenzivního tréninku a hned po něm, když si ho tělo nedokáže syntetizovat v dostatečném množství. Tuto podmíněně esenciální aminokyselinu lze získat konzumací potravin bílkovinné povahy a doplňky výživy. GreenFood Nutrition Glutamin je vyroben technologií fermentace, proto se snadno a rychle se rozpouští.

Glutamin vyhledávají lidé orientovaní na:
- Regeneraci
- Sportovní výkon
- Svalovou hmotu.
Složení:
L-Glutamin fermentovaný, rostlinná tobolka z hypromelozy (HPMC - Empty Hard capsule from Hypromellose).

Alergeny: Výrobek neobsahuje alergeny uvedené v Příloze II Nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) č. 1169/2011 v platném znění.
Aminokyseliny v 1 kapsli:
L-Glutamin1000 mg
Dávkování:
Užijte 4 kapsle 30 minut před zátěží, 4 kapsle ihned po zátěži. Nepřekračujte doporučené dávkování. Upozornění na obale: Doplněk stravy. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C. Chraňte před přímým slunečním zářením. Není určeno pro děti, těhotné a kojící matky. Ukládejte mimo dosah dětí. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Minimální trvanlivost uvedena na obalu.

Měrná cena: 2 Kč vč. DPH / 1cps

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Performance Glutamine 420g

Glutamine + BCAA powder 250 g

Glutamine Maxx 3000 180 tablet

Diamond line L-Glutamin 500g




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna