CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



L-Glutamine 1000 g

0x
B
S
R
I
Z
 
Kód zboží:02043001
Výrobce:Amix - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:873 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  

doprava zdarma po ČR



Doporučujeme alternativy:


L-Glutamine 250 g
L-Glutamine 500 g
L-Glutamine 800 mg 120 kapslí
L-Glutamine 800 mg 360 kapslí
L-Glutamine powder drink 2 x 360 g
L-Glutamine powder drink 360 g




klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

L-Glutamine

L-Glutamin je nejčastěji se vyskytující aminokyselina v lidském organismu. Reguluje rovnováhu bílkovin čímž zabraňuje ztrátám svalové hmoty. Je nepostradatelný pro mozkový metabolismus. Podporuje imunitní systém, urychluje a prohlubuje regeneraci. L-Glutamin od firmy Amix splňuje nejpřísnější kriteria na čistotu a kvalitu zpracování.
Složení:
L-glutamin, látky protispékavé: oxid křemičitý
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota1646 kJ
Sacharidy - uhlohydráty0.1 g
Tuky0.1 g
Bílkoviny - proteiny96.8 g
Dávkování:
denní dávka je 5g L-Glutaminu (2čajové lžičky). Vezměte 1 čajovou lžičku L-Glutaminu od firmy Amix (2,5g) ihned po fyzické zátěži a druhou večer před spaním. Upozornění: Nevhodné pro děti do 15 let, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Přípravek není určen k použití jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujete v suchu při teplotě do 25◦ C, chraňte před přímým slunečním zářením a před mrazem. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním.

Měrná cena: 87 Kč vč. DPH / 100g



Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna