CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



L-Glutamine powder drink 360 g

0x
B
S
R
I
Z
 
Kód zboží:02043045
Výrobce:Amix - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:281 Kč vč. DPH
 
kiwi - meloun
lesní plody
mango




Doporučujeme alternativy:


L-Glutamine 1000 g
L-Glutamine 250 g
L-Glutamine 500 g
L-Glutamine 800 mg 120 kapslí
L-Glutamine 800 mg 360 kapslí
L-Glutamine powder drink 2 x 360 g




klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

L-Glutamine powder drink 360 g

Glutamin je jedna z aminokyselin, která se podílí nejen na stavbě svalových bílkovin, ale především zastupuje důležité funkce sama o sobě.
Tělo si ji dokáže samo vytvářet, ale v některých situacích, jako je například stres, nemoc či sportovní aktivita, vlastní produkce ani pokrytí stravou zdaleka nedostačuje její potřebě v organismu.

Podílí se totiž na řadě významných fyziologických dějů – výrazně zlepšuje regeneraci svalových vláken a imunitu organismu, zabraňuje katabolismu, zvyšuje hladinu krevní glukózy, přispívá ke kvalitnímu spánku a při dlouhodobém užívání podporuje i anabolické procesy.
Složení:
Lesní směs: Kyowa Quality® L-glutamin, regulátory kyselosti: kyselina citrónová a kyselina jablečná; aroma, šťáva z červené řepy, sladidla: sukralóza a acesulfam-K; protispékavá látka: oxid křemičitý; emulgátor: sójový lecitin.

Mango: Kyowa Quality® L-glutamin, regulátory kyselosti: kyselina citrónová a kyselina jablečná; aroma, barvivo: beta-karoten; sladidla: sukralóza a acesulfam-K; protispékavá látka: oxid křemičitý; emulgátor: sójový lecitin.

Meloun-kiwi: Kyowa Quality® L-glutamin, regulátory kyselosti: kyselina citrónová a kyselina jablečná; aroma, šťáva z červené řepy; sladidla: sukralóza a acesulfam-K; protispékavá látka: oxid křemičitý; emulgátor: sójový lecitin.
Nutriční informace v jedné dávce:
L-Glutamin5000 mg
Dávkování:
Vezměte 3 g (1 odměrky) cca. 30-60 minut před tréninkem a 3 g (1 odměrky) bezprostředně po tréninku nebo před spaním. 1 odměrky (3 g) smíchejte se 100-200 ml vody.

Měrná cena: 70 Kč vč. DPH / 100g



Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna