CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



GH booster extreme 90 kapslí

0x
E
Q
B
S
R
T
A
 
Kód zboží:45095027
Výrobce:Ostrovit - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:318 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:


Adapto aid 60 kapslí
D.A.A 200 g
DAA 3000mg 90 kapslí D.A.A.
Fenugreek vege 90 kapslí pískavice řecké seno
Fenugreek vege extract 100g pískavice řecké seno
Supreme pure DAA 200 g
Testo Booster 90 kapslí
Testo Extreme 90 kapslí
Testotabs 90 tablet




klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

GH booster extreme 90 kapslí

OstroVit GH Booster Extreme je vysoce kvalitní doplněk stravy, který je zdrojem až 10 různých účinných látek - V produktu najdete: L-arginin alfa-ketoglutarát, kyselinu gama-aminomáselnou nebo pikolinát zinečnatý. Jde o přípravek dostupný ve formě snadno polykatelných kapslí, který byl vytvořen pro sportovce a lidi, kteří vedou aktivní životní styl.
Obsahuje až 10 různých účinných látek - Jedna porce doplňku stravy dodá tělu 700 mg L-arginin alfa-ketoglutarátu, 400 mg kyseliny gama-aminomáselné, 350 mg L-ornithinu HCl, 350 mg L-lysinu HCl, 150 mg kyseliny D-asparagové, dále 100 mg L-tryptofanu, 2,1 mg extraktu z plodů černého pepře, 15 mg zinku a 2,8 mg vitaminu B6 a 2000 IU vitaminu D.
1 porce = 3 kapsle.
Účinnost - Balení produktu obsahuje 30 porcí přípravku, což vystačí na měsíc pravidelné suplementace.
Pohodlná forma - Přípravek je dostupný ve formě snadno polykatelných kapslí zajišťuje bezproblémový přísun doplňku stravy.
OstroVit GH Booster Extreme - komplexní doplněk stravy
L-arginin alfa-ketoglutarát - AAKG - organická chemická sloučenina, která je kombinací solí kyseliny glutarové, která je produktem Krebsova cyklu a bílkovinné aminokyseliny, kterou je arginin. Kombinace těchto molekul vede k synergické sloučenině.

Kyselina gama-aminomáselná - GABA - organická chemická sloučenina ze skupiny nebílkovinných aminokyselin. Neurotransmiter, který je syntetizován z glutamátu v těle. Jde o látku, která se v lidském těle vyskytuje především v hypotalamu a extrapyramidovém systému. Sloučeninu lze také nalézt v potravinách, ve výrobcích, jako je zelený čaj, siláž, sója nebo mléčné výrobky.

L-ornithin HCl - Ornitin je endogenní aminokyselina, která je přirozeně syntetizována v lidském těle, ale pro její vznik je nutná přítomnost další aminokyseliny, kterou je arginin. Jde o látku, která se nachází i v potravinách – L-ornitin najdeme v mase, rybách, ale i vejcích, mléce a mléčných výrobcích. V doplňcích stravy se často používá L-ornithin hydrochlorid, který se vyznačuje výbornou rozpustností.

L-lysin HCl - chemická sloučenina skládající se z kyseliny chlorovodíkové a lysinu patřící do skupiny proteinových aminokyselin. L-lysin je exogenní látka, která se v lidském těle přirozeně nevytváří, a proto musí být tělu dodávána zvenčí - spolu s každodenní stravou nebo ve formě doplňků. Lysin lze nalézt ve výrobcích s vysokým obsahem bílkovin, proto je za zdroj sloučeniny považováno mléko a mléčné výrobky, maso a ryby. Lysin hydrochlorid se používá jako složka doplňků stravy, která se vyznačuje výbornou rozpustností.

Kyselina D-asparagová - DAA - endogenní aminokyselina, produkovaná především v hypofýze a hypotalamu. Kyselina D-asparagová se nachází také v potravinách - Sloučeninu najdeme především v živočišných produktech, ale malé množství látky je také v chřestu, avokádu nebo ovesných vločkách.

L-tryptofan - organická chemická sloučenina, bílkovinná aminokyselina klasifikovaná jako exogenní látky, která musí být tělu dodávána zvenčí, protože si ji tělo není schopno samo syntetizovat. Tryptofan najdeme v živočišných produktech, stejně jako v dýňových semínkách, suchých luštěninách nebo lněných semínkách.

Výtažek z plodů černého pepře - Výtažek z plodů rostliny z čeledi pepřovníkovitých, který je standardizován na 95 % piperinu, tedy na obsah organické chemické sloučeniny, což je alkaloid nacházející se ve vrchní vrstvě plodů černého pepře.

Zinek - chemický prvek Zn. Jde o minerální složku klasifikovanou jako mikroelement, která se v lidském těle vyskytuje především v kosterních svalech a kostech. Jde o látku, kterou najdeme v mnoha různých potravinách a za hlavní zdroje zinku se považuje červené maso, drůbež, suché luštěniny, ořechy a celozrnné obilné výrobky.

Vitamin B6 - pyridoxin - ve vodě rozpustná složka patřící mezi vitaminy B. Sloučeninu lze nalézt především v celozrnných cereálních výrobcích, dále ve vnitřnostech a semenech suchých luštěnin.

Vitamin D, také známý jako cholekalciferol, je steroidní organická chemická sloučenina, která patří do skupiny vitamínů rozpustných v tucích. Asimilace složky tedy úzce souvisí s přítomností tuků v denní stravě. Vitamin D3 je látka, která se do těla dostává potravou (nachází se v tučných mořských rybách), ale i syntézou kůže. Ukládá se však především v tukové tkáni a játrech.

Vlastnosti složek obsažených v OstroVit GH Booster Extreme:
Zinek pomáhá udržovat správnou acidobazickou rovnováhu a navíc podporuje udržení optimálního metabolismu sacharidů. Je to sloučenina, která pomáhá udržovat normální kognitivní funkce a podporuje správnou syntézu DNA. Kromě toho přispívá k udržení dostatečného metabolismu vitaminu A a napomáhá správné syntéze bílkovin
Složení:
Čistá hmotnost produktu: 73 g
Počet porcí na nádobu: 30
Velikost porce: 3 kapsle
Účinné látky na porci % RI*
L-arginin alfa-ketoglutarát 700 mg -
- z toho L-arginin 462 mg -
Kyselina gama-aminomáselná 400 mg -
L-ornitin HCL 350 mg -
L-lysin HCL 350 mg -
Kyselina D-asparagová 150 mg -
L-tryptofan 100 mg -
Extrakt z plodů černého pepře 2,1 mg -
- z toho piperin 95% 2 mg -
Zinek 15 mg 150%
Vitamín B6 2,8 mg 200%
Vitamín D3 50 µg / 2000 IU 100%
*RI - Referenční příjmy
Vitamíny a minerály v jedné dávce
Vitamín B6 - pyridoxin2.8 mg
Vitamín D350 mcg
Zinek15 mg
Aminokyseliny v jedné dávce
L-lysin HCL350 mg
L-Ornithin HCL350 mg
L-Tryptofan100 mg
Obsah ostatních účinných látek v jedné dávce
Arginin alfa-ketoglutarát700 mg
Extrakt z plodů černého pepře2.1 mg
kyselina asparágová150 mg
Kyselina gama-amino-máselná400 mg
z toho L-arginin 462 mg
z toho piperin2 mg
Dávkování:
Užívejte 1 dávku (3 kapsle) denně. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Doplněk stravy by neměl být používán jako náhrada (náhrada) pestré stravy. Důležitá je vyvážená výživa a zdravý životní styl. Nekonzumujte, pokud jste alergičtí na některou ze složek. Před konzumací se poraďte se svým lékařem nebo lékárníkem. Přípravek by neměly konzumovat děti, těhotné ženy a během kojení. Tento obal uchovávejte těsně uzavřený na suchém místě při teplotě 15-25°C. Chraňte před přímým slunečním zářením. Uchovávejte mimo dosah malých dětí. Nepoužívejte při řízení nebo obsluze strojů.

Měrná cena: 4 Kč vč. DPH / 1cps



Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna