CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Pure Chaga prášek BIO 100g

0x
I
Z
R
 
Kód zboží:85319905
Výrobce:BrainMax - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:390 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Pure Chaga prášek BIO 100g

Pure Chaga prášek BIO 100g
Chaga česky také rezavec šikmý je dřevokázná vitální houba, která prorůstá kmenem stromů. Parazituje zejména na listnatých stromech a nejčastěji ji můžeme najít na břízách, z niž získává důležitou složku betulin.

BrainMax Pure Chaga pochází z plodnic houby a přináší optimální poměr účinných látek díky speciální metodě zpracování shellbroken, při které dojde k narušení chitinového obalu buňky a uvolnění účinných látek. Prášek neobsahuje žádná aditiva ani konzervanty. Každá šarže je testovaná v německé nezávislé laboratoři na více jak 500 druhů známých těžkých kovů, pesticidů a člověku nebezpečných mikroorganismů. Testujeme také PAHs a radioaktivitu.

Chaga je dřevokázná houba, která nejčastěji napadá listnaté stromy, zejména břízy, kterými prorůstá. Houba je známá již z dob před cca 4000 lety, využívali jí Mezopotámci, Egypťané a Číňané. Tato vitální houba je bohatá na živiny, zejména vitamíny skupiny B, D a dále minerály jako je draslík, selen, zinek nebo měď. BrainMax Chaga pochází z Číny, kde roste v čistých lokalitách, nedotčených průmyslem, kde je ideální klima a podmínky pro růst.

Přednosti BrainMax Pure Chaga prášku

Pěstováno v nedotčených oblastech Číny
Optimální podíl polysacharidů
Základ východních medicín
Tisíce let historie užití
100% BIO
Testováno v nezávislé laboratoři
Složení:
Složení:
Prášek plodnice Inonotus obliquus (biomasa/powder). Neobsahuje kofein, lepek, konzervační látky, barviva ani cukr.
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota814 kJ
Sacharidy - uhlohydráty10.1 g
Sůl0.1 g
Tuky0.3 g
Vláknina70.8 g
Z toho cukry0.2 g
Z toho nasycené mastné kyseliny0.2 g
Bílkoviny - proteiny3.9 g
Energetická hodnota200 kCal
Obsah ostatních účinných látek ve 100 g výrobku:
chaga100000 mg
Dávkování:
Dávkování: 1 - 3 g denně s minimálním půlhodinovým odstupem od jídla, rozmíchat v cca 1dcl vody a vypít (1 zarovnaná kávová lžička = 2 g prášku) Doporučujeme užívat vždy 5 dní v týdnu a 2 dny vynechat. Užívejte na lačno (min. 30 minut před jídlem či 60 minut po jídle). Při užívání vitálních hub doporučujeme zvýšit příjem vitamínu C, který zvyšuje vstřebatelnost účinných látek. Například ve formě BrainMax Pure Camu Camu. Upozornění: Produkt není určen pro děti do 3 let, pro těhotné a kojící. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Produkt neslouží jako náhrada pestré stravy. Skladování: Skladujte na suchém a temném místě.

Měrná cena: 390 Kč vč. DPH / 100g

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Pure Polyporus prášek BIO 100g

Pure Shiitake prášek BIO 100g




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna