CZK
EUR
Položek: 0
Celkem: 0,- Kč
 
KATEGORIE



Pure Polyporus prášek BIO 100g

0x
I
Z
R
 
Kód zboží:85319915
Výrobce:BrainMax - pro detail klikněte
Dostupnost:skladem
 
Cena:490 Kč vč. DPH
 

 
množství:ks  




Doporučujeme alternativy:






klikněte pro zvětšeníklikněte pro zvětšení


Vážení zákazníci, uvedené texty a složení postupně upřesňujeme, aby odpovídalo novým směrnicím EU. Omlouváme se, ale vzhledem k náročnosti této akce a nutné spolupráci s výrobci mohou tyto úpravy trvat delší dobu. Děkujeme za pochopení.

Pure Polyporus prášek BIO 100g

Pure Polyporus prášek BIO 100g
Polyporus je vzácná parazitická houba, která získává živiny především z kořenů stromu. Patří mezi dřevokazné chorošovité houby, které můžeme najít na zdravých listnatých stromech, ale také na poraněných či mrtvých stromech a pařezech. Nejčastěji napadá duby, habry a buky. V tradiční čínské medicíně je Polyporus důležitou součástí pro svůj obsah účinných látek.

BrainMax Pure Polyporus prášek pochází z plodnice houby, která se rozemele roste v ekologicky čistém přírodním prostředí severovýchodní čínské vrchoviny a neobsahuje celou plodnici, ale pouze podzemní část houby, tzv. sklerocium. Veškeré houby z každé šarže testovány v německé nezávislé laboratoři na více jak 500 druhů známých těžkých kovů, pesticidů a člověku nebezpečných mikroorganismů. Testujeme také PAHs a radioaktivitu.

Polyporus (choroš oříš, Grifola umbellata, Polyporus umbellatus) je poměrně vzácná houba patřící do čeledi chorošovitých, u nás je považován za zranitelnou houbu (stupeň ohrožení podle červeného seznamu IUCN). Jedná se o vitální parazitickou houbu, která svou sílu čerpá z kořenu stromů. Své blahodárné účinky především polyporusteronům A a B. Dále obsahuje značné množství vápníku, draslíku, železa, ale jen velmi málo sodíku. Byly zjištěny i stopové prvky manganu, zinku a mědi.

Přednosti BrainMax Pure Polyporus prášku

Vysoce ceněna vitální houba.
Plná medicinálních látek.
Pěstována v nedotčených lesích.
Zdroj vápníku, železa a draslíku.
Minimální obsah sodíku.
Testována na více jak 500 druhů škodlivých látek.
Vysoký obsah účinných látek

Plodnice houby rozemele na velmi jemný prášek speciální metodou shellbroken, při které dojde k narušení chitinového obalu buňky a uvolnění účinných látek.

Čistota produktu

Veškerou houbovou surovinu si nezávislé laboratoři na více jak 500 druhů známých těžkých kovů, pesticidů a člověku nebezpečných mikroorganismů.

Původ pěstování

Houbovou surovinu dovážíme z Číny, z průmyslově naprosto nedotčených lokalit, které mají ideální klima a podmínky pro růst.
Složení:
Složení:
Prášek z plodnice Polyporus umbellatus (biomasa/powder). Neobsahuje kofein, lepek, konzervační látky, barviva ani cukr.
Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota1533 kJ
Sacharidy - uhlohydráty15.2 g
Tuky6.8 g
Vláknina16.3 g
Z toho cukry9.3 g
Z toho nasycené mastné kyseliny1.5 g
Bílkoviny - proteiny52.5 g
Energetická hodnota365 kCal
Dávkování:
Dávkování: 1 - 3 g denně s minimálním půlhodinovým odstupem od jídla, rozmíchat v cca 1dcl vody a vypít (1 zarovnaná kávová lžička = 2 g prášku) Doporučujeme užívat vždy 5 dní v týdnu a 2 dny vynechat. Užívejte na lačno (min. 30 minut před jídlem či 60 minut po jídle). Při užívání vitálních hub doporučujeme zvýšit příjem vitamínu C, který zvyšuje vstřebatelnost účinných látek. Upozornění: Produkt není určen pro děti do 3 let, pro těhotné a kojící. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Produkt neslouží jako náhrada pestré stravy. Skladování: Skladujte na suchém a temném místě.

Měrná cena: 490 Kč vč. DPH / 100g

V této kategorii výrobků také nabízíme:


Pure Chaga prášek BIO 100g

Pure Shiitake prášek BIO 100g




Výrobky značky:

Kategorie



Bonusový progam Plzeňské karty

Balíkovna